Gepubliceerd in Nieuws , Voetbalvelden

Ook Combinatie Jeugdzorg opent pannaveld van Antea Sport

Vier dagen nadat basisschool De Opstap haar gewonnen pannaveld opende, nam ook Combinatie Jeugdzorg in Mierlo haar pannaveld in gebruik. Beide organisaties wonnen het pannaveld dat door Antea Sport en een aantal partners beschikbaar werd gesteld.

Specialist in jeugd- en opvoedhulp

Combinatie Jeugdzorg helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij complexe vragen over opvoeden en opgroeien, met als doel elk kind een veilig thuis en een veilige toekomst te bieden. Op de nieuwe 24-uursbehandellocatie in Mierlo heeft Combinatie Jeugdzorg daarvoor twee kleinschalige behandelgroepen voor vier tot zes jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Ook de gezinnen en het directe netwerk van deze kinderen worden intensief bij de behandeling betrokken.

Midden in de samenleving

De nieuwe locatie in Mierlo is een gewoon huis in een gewone woonwijk, waar kinderen midden in de samenleving op een zo gewoon mogelijke manier kunnen opgroeien. Om de organisatie daarbij te helpen, is in overleg met Kinderhulp besloten om het tweede pannaveld aan deze locatie te doneren. Nu hebben de jongeren een fijne, sportieve uitlaatklep en een plek om samen te spelen.

Officiële opening

Een potje ‘panna’ op het pannaveld luidde meteen de officiële opening van de locatie in. Samen met twee jongeren lieten burgemeester Jos van Bree en jeugdwethouder Mathil Sanders zich van hun sportieve kant zien. Daarna kregen de toegestroomde aanwezigen een rondleiding door het gebouw en serveerden de jongeren in de tuin een hapje en een drankje.

Goed voor de maatschappij

Directeur Gosewin Bos van Antea Sport is blij dat het pannaveld goed wordt benut. “Omdat we vanwege corona twee jaar geen sportbeurzen konden bezoeken, wilden we met dat budget iets goeds voor de maatschappij doen. Zo kwamen we op het idee om samen met Kinderhulp, Jantje Beton, J&E Sports, Duvano, Gebroeders Van de Ven en onze marketing- en communicatiepartner Rebelation twee pannavelden te doneren. We zijn dankbaar dat we hiermee mogen bijdragen aan een fijne plek voor kwetsbare kinderen.”

Prachtcadeau

Ook Combinatie Jeugdzorg is blij met het pannaveld. “Een kale tuin die wordt omgetoverd tot een sport- en speelplek voor onze jongeren die daar verblijven. Iets wat wij als organisatie zonder deze gulle sponsoren nooit hadden kunnen betalen. Hoe cool is het dat je op school kunt zeggen dat je een eigen pannakooi in de tuin hebt?! Natuurlijk zijn vriendjes op deze locatie ook van harte welkom. Een prachtcadeau!”

Foto: Juan Vrijdag, DCI Media

Heeft u vragen? Gosewin Bos Directeur Antea Sport
06-51605828