Het team

Wij zijn een landelijk werkend bedrijf, met altijd één van onze teamspelers bij u in de buurt. We maken graag mooie sportvelden waarbij de spelers centraal staan. We werken met een Team West en een Team Oost, ieder van ons kenmerkt zich als vakidioot. We hebben aanleg voor sportvelden. Ons werk is onze passie en dit doen wij dan ook met veel plezier. Wij komen graag met u in contact. Heeft u een vraag voor uw accommodatie? Klik dan op een teamlid voor de betreffende contactgegevens.

Gosewin Bos
Directeur Antea Sport
“Veiligheid en
duurzaamheid
staan voorop”

Team West

Floor Groeneveldt stuurt Team West aan. Dit team begeleidt en realiseert sportprojecten in het gehele westelijke deel van Nederland. Zowel in het noordwesten als zuidwesten kunt u ons vinden. Heeft u een vraag inzake een sportproject in deze regio? Neem dan contact op met één van de onderstaande specialisten.

Floor Groeneveldt
Regiomanager West
Floor Groeneveldt
Regiomanager West
Hugo Heitmeijer
Projectleider West
Lútzen Jongema
Projectleider West
Bastiaan Buitehuis
Projectleider West

Team Oost

Team Oost bestaat uit vijf gepassioneerde werknemers waarvan Wouter Visser regiomanager is. Onder Team Oost verstaan wij het hele oosten van Nederland, tot zowel het puntje van noordoost-Nederland als de uithoeken van zuidoost-Nederland. Heeft u een vraag over deze regio? Neem dan contact op met één van de onderstaande specialisten.

Wouter Visser
Regiomanager Oost
Wouter Visser
Regiomanager Oost
Léon Smeets
Projectmanager Zuid
Erik de Rink
Projectleider Oost