Multifunctionele sportvelden

"Sport verbindt
mensen en helpt
kinderen en jongeren 
bij hun ontwikkeling"

Multifunctionele sportvelden

De multifunctionele sportvelden van Antea Sport brengen sport terug in het straatbeeld, in de wijk. Dat is belangrijk, want sport verbindt mensen, helpt kinderen en jongeren bij hun ontwikkeling en is goed voor de gezondheid. Daarom vinden wij dat sport voor iedereen toegankelijk moet zijn. En waar komt zo’n multifunctioneel sportveld nou beter tot z’n recht dan in het hart van de stad? In buurten door heel Nederland sporten duizenden kinderen al op een multifunctioneel sportveld van Antea Sport.

Multifunctioneel sportveld van Antea Sport

Dat zoveel gemeenten de aanleg van een multifunctioneel sportveld uitbesteden aan Antea Sport, heeft niet alleen te maken met ons brede aanbod multifunctionele sportvoorzieningen. Ook de samenwerking met onze gerenommeerde partners bij de realisatie van openbare sportvelden in stedelijk gebied is een belangrijke reden waarom veel gemeenten kiezen voor Antea Sport.

Voetbalvelden, tennisbanen, basketbalvelden, maar ook tafeltennistafels en jeu-de-boules-banen; wij maken het mogelijk. Een multifunctioneel sportveld daagt de jeugd uit om te sporten met generatiegenoten, wanneer dan ook. Een betere manier om de jeugd weer aan het sporten te krijgen is er niet!

De sociale rol van een multifunctioneel sportveld

Een multifunctioneel sportveld draagt niet alleen bij aan het sportgedrag van de jeugd in uw buurt. Het bevordert ook de sociale verbinding binnen en tussen wijken. Integratie door middel van sporten heeft positieve invloed op de leefbaarheid. De jeugd hangt niet meer in de wijk rond, maar verzamelt zich centraal op de openbare sportaccommodatie. Het bewezen resultaat: minder vandalisme en overlast in de wijk.

Geef sport in de wijk een boost met een multifunctioneel sportveld

Een multifunctioneel sportveld bereikt een brede doelgroep. Naast het openbare gebruik worden op de multifunctionele sportaccommodaties regelmatig evenementen georganiseerd. Mede door deelname van personen uit de wijk wordt dit mogelijk gemaakt. Sport in de wijk wordt op deze wijze met succes gestimuleerd.

Van aanleg tot onderhoud: antea sport zorgt voor uw multifunctionele sportveld

Wilt u een bestaand sportveld vervangen of een nieuw multifunctioneel sportveld aanleggen? Heeft het veld in uw woonwijk onderhoud nodig, of wilt u uw multifunctionele sportveld laten renoveren? In alle gevallen is uw multifunctionele sportveld bij Antea Sport in vertrouwde handen. Onze decennialange expertise en onze intensieve samenwerking met partners als Edel Grass, J&E Sports, GBN-AGR en TenCate Grass, maken dat u op het vakmanschap van Antea Sport kunt bouwen.

Recent nieuws
Meer lezen

Zwolle sport op nieuw multifunctioneel sportveld Azaleapark

Het Azaleapark in de Zwolse wijk Assendorp heeft een ingrijpende metamorfose ondergaan....

Gepubliceerd in Multifunctionele sportvelden , Nieuwbouw
Meer lezen

Sportcampus Wageningen uitgebreid met modern multifunctioneel sportveld

Steeds meer studenten en werknemers van de Wageningen Universiteit gebruiken de sportfaciliteiten...

Gepubliceerd in Nieuwbouw , Korfbalvelden , Multifunctionele sportvelden
Meer lezen

Aanleg nieuw multifunctioneel sportveld brengt Lierderholthuis in beweging

De tennisbanen achter het dorpshuis in Lierderholthuis zijn in een nieuw jasje...

Gepubliceerd in Nieuwbouw , Renovatie , Multifunctionele sportvelden