Korfbalvelden

Een outdoorveld
met de

eigenschappen
van een indoorveld

Korfbalvelden

Welk korfbalveld het best bij uw vereniging past, is afhankelijk van diverse factoren. Welke wensen en eisen hebben uw spelers bijvoorbeeld? Op hoeveel (exploitatie)kosten rekent u als vereniging? En welk veld biedt voor uw korfbalvereniging de beste balans tussen speeleigenschappen en levensduur? Hoe kunnen we de beschikbare ruimte zo efficiƫnt en functioneel mogelijk benutten?

Zomaar een aantal vragen waarmee we u bij Antea Sport aan de hand nemen, op zoek naar het korfbalveld dat het meeste speelplezier biedt.

Een outdoor korfbalveld met de eigenschappen van een indoorveld

Indoor korfbalvelden hebben ten opzichte van outdoor velden het voordeel dat korfballers onder alle omstandigheden wendbaar zijn. Om deze spelbeleving ook op het outdoorveld te bieden, heeft Antea Sport een egaal outdoor kunstgrasveld ontwikkeld dat dezelfde wendbaarheid mogelijk maakt.

Korfbalvelden van topkwaliteit

De kwaliteit van een korfbalveld wordt bepaald door meer dan alleen de toplaag. De onderbouw van het veld is minstens zo belangrijk, zowel voor de kwaliteit als voor de speeleigenschappen. Dankzij een intensieve samenwerking met onze partner Edel Grass bent u met een kunstgrasveld van Antea Sport dan ook verzekerd van een topkwaliteit korfbalveld. Vanzelfsprekend voldoen de korfbalvelden van Antea Sport ook aan de meest actuele normen van KNKV.

Recent nieuws
Meer lezen

Nieuwe kunstgras korfbalvelden voor vier korfbalverenigingen

Vier korfbalverenigingen in Zeeland en Noord-Brabant korfballen sinds kort op nieuwe, met...

Gepubliceerd in Korfbalvelden , Nieuwbouw , Renovatie
Meer lezen

Antea Sport verzorgt herinrichting korfbalvelden CKV ONDO

CKV ONDO beschikt sinds kort over drie nieuwe korfbalvelden. Antea Sport heeft...

Gepubliceerd in Korfbalvelden , Nieuwbouw
Meer lezen

KV Noordenveld breidt uit met tweede kunstgras korfbalveld

Vorig jaar bouwde Antea Sport een nieuw kunstgras korfbalveld bij KV Noordenveld...

Gepubliceerd in Korfbalvelden , Nieuwbouw