Korfbalvelden

Een outdoorveld
met de

eigenschappen
van een indoorveld

Korfbalvelden

Welk korfbalveld het best bij uw vereniging past, is afhankelijk van diverse factoren. Welke wensen en eisen hebben uw spelers bijvoorbeeld? Op hoeveel (exploitatie)kosten rekent u als vereniging? En welk veld biedt voor uw korfbalvereniging de beste balans tussen speeleigenschappen en levensduur? Hoe kunnen we de beschikbare ruimte zo efficiƫnt en functioneel mogelijk benutten?

Zomaar een aantal vragen waarmee we u bij Antea Sport aan de hand nemen, op zoek naar het korfbalveld dat het meeste speelplezier biedt.

Een outdoor korfbalveld met de eigenschappen van een indoorveld

Indoor korfbalvelden hebben ten opzichte van outdoor velden het voordeel dat korfballers onder alle omstandigheden wendbaar zijn. Om deze spelbeleving ook op het outdoorveld te bieden, heeft Antea Sport een egaal outdoor kunstgrasveld ontwikkeld dat dezelfde wendbaarheid mogelijk maakt.

Korfbalvelden van topkwaliteit

De kwaliteit van een korfbalveld wordt bepaald door meer dan alleen de toplaag. De onderbouw van het veld is minstens zo belangrijk, zowel voor de kwaliteit als voor de speeleigenschappen. Dankzij een intensieve samenwerking met onze partner Edel Grass bent u met een kunstgrasveld van Antea Sport dan ook verzekerd van een topkwaliteit korfbalveld. Vanzelfsprekend voldoen de korfbalvelden van Antea Sport ook aan de meest actuele normen van KNKV.

Recent nieuws
Meer lezen

KV Noordenveld breidt uit met tweede kunstgras korfbalveld

Vorig jaar bouwde Antea Sport een nieuw kunstgras korfbalveld bij KV Noordenveld...

Gepubliceerd in Korfbalvelden , Nieuwbouw
Meer lezen

PKC met nieuw korfbalveld klaar voor nieuwe successen

Met bijna 1.000 leden is PKC in Papendrecht de grootste korfbalclub ter...

Gepubliceerd in Renovatie , Korfbalvelden
Meer lezen

Sportbedrijf Rotterdam zet met nieuwe korfbalvelden vol in op duurzaamheid

Bij de renovatie van drie korfbalvelden bij OZC Rotterdam heeft Sportbedrijf Rotterdam...

Gepubliceerd in Renovatie , Korfbalvelden