Handbalvelden

Een accommodatie
waar elk team 

topprestaties waar
kan maken

Handbalvelden

Handbal mag dan in Nederland geen grote sport zijn, maar ondertussen blazen onze nationale teams op internationaal niveau serieuze toontjes mee. Het nationale herenteam heeft zich geplaatst voor het EK van 2020 en onze grootste trots, het nationale damesteam, is in december 2019 in Japan wereldkampioen geworden! In 2025 zijn wij, samen met Duitsland, gastland voor het WK.

Handbalvelden in asfalt, kunstgras of zand

Reden genoeg om te zorgen voor voldoende handbalvelden in Nederland van goede kwaliteit. Voor binnen en voor buiten. Voor de buitenaccommodaties bent u bij Antea Sport aan het juiste adres. Harde banen, perfect vlak en onder profiel met een voldoende stroef oppervlak. Veelal uitgevoerd in asfalt. Maar ook kunstgrasvelden voor handbal zitten in onze productenpakket. Zelfs voor het beach-handbal realiseert Antea Sport de ideale 'zandbak.

Totale dienstverlening rondom uw handbalveld

Antea Sport heeft alles in huis om voor uw handbalvelden aan het werk te gaan. De planvorming en realisatie van nieuwe velden, maar ook renovatie, onderhoud en zelfs verplaatsing naar een andere locatie behoren tot mogelijkheden. Als totaalaanbieder nemen we u veel zorg uit handen. Het resultaat mag er zijn, een accommodatie waar elk team topprestaties waar kan maken.