Antea Sport vernieuwt sportvelden Lansingerland

Antea Sport vernieuwt sportvelden Lansingerland

In de gemeente Lansingerland heeft Antea Sport de sportparken Merenveld en Het Hoge Land opgefrist met vijf nieuwe sportvelden. Op de accommodaties in de Zuid-Hollandse gemeente kwamen twee nieuwe voetbalvelden, twee nieuwe hockeyvelden én een nieuw handbalveld.

Twee nieuwe voetbalvelden in Berkel en Rodenrijs

Op sportpark Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs verzorgde Antea Sport de aanleg van twee nieuwe voetbalvelden. Zowel het hoofdveld van CVV Berkel als veld 4 van TOGB werd omgebouwd van gras naar Edel Diamondblade kunstgras. Aluminium kantplanken zorgen ervoor dat de TPE-infill netjes binnen het veld blijft. Ook het hekwerk, de bestrating en de verlichting rondom de velden zien er weer strak en fris uit. Door bestaande betonplaten te hergebruiken heeft de ombouw van de beide voetbalvelden een extra duurzaam karakter.

Twee nieuwe hockeyvelden in Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs

Naast twee nieuwe voetbalvelden werden ook twee hockeyvelden in een nieuw jasje gestoken. Bij HBR in Berkel en Rodenrijs bouwde Antea Sport een bestaand zandveld om naar een Edel H2O waterveld op een e-layer. HBR beschikt nu over drie watervelden, waarmee een langgekoesterde wens in vervulling ging. Het oude lava-rubber is bij GSCN in Tiel gescheiden verwerkt om uiteindelijk te worden gerecycled. Dat geldt ook voor het oude kunstgras, dat naar GBN-AGR in Amsterdam is afgevoerd.

Ook even verderop, bij hockeyvereniging HVB in Bleiswijk, werd een verouderd hockeyveld vernieuwd. Het zandveld op sportpark Merenveld werd vanaf de basis opnieuw opgebouwd. Een nieuwe sporttechnische lavalaag verving de oude lava-rubberlaag en daarboven bracht Antea Sport een foam shockpad aan. Tot slot installeerden de specialisten van J&E Sports de nieuwe kunstgrasmat. Nieuw hekwerk geeft het nieuwe hockeyveld extra uitstraling.

Nieuw asfalt handbalveld in Berkel en Rodenrijs

Het laatste veld dat een renovatie onderging, is het handbalveld van TOGB op sportpark Het Hoge Land. De oude asfaltlaag van het handbalveld maakte plaats voor een nieuwe laag, waarop vervolgens een blauwe coating werd aangebracht. Evenals de beide voetbal- en hockeyvelden is ook het handbalveld keurig op tijd en naar tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd. Antea Sport wenst de sporters van de betrokken verenigingen veel plezier en mooie wedstrijden op hun nieuwe sportvelden!

Heeft u vragen? Floor Groeneveldt Regiomanager West
06-20134510