Rugbyvelden

Rugby op kunstgras
Antea Sport maakt
het mogelijk!

Rugbyvelden

Een rugbyveld is één van de zwaarst belaste sportvelden. Rugbyers zijn in staat om een rugbyveld in een handomdraai om te ploegen in een modderpoel. Het aanleggen en onderhouden van een rugbyveld vraagt dan ook om expertise en kwaliteit. Bij Antea Sport hebben we dit in huis. Al sinds de jaren ‘70 verzorgen we de aanleg van en het onderhoud aan rugbyvelden conform de normen van de rugbybond. Op ons kunt u bouwen!

De afmetingen van een rugbyveld

Eén van de criteria voor een goed rugbyveld zijn de afmetingen van het veld. Een ruime maatvoering is gewenst, waarbij niet alleen de lengte, maar vooral de breedte van het rugbyveld van belang is. Ook het speloppervlak is een doorslaggevende factor voor de kwaliteit van een rugbyveld. Dankzij de forse krachten die het rugbyveld te verduren krijgt, is grip een cruciale factor.

Kunstgras rugbyvelden: sterk staaltje sportveld…

Een rugbyveld wordt zwaar op de proef gesteld. Stoere kerels op een grasveld, groene vlekken op de broek, zwarte vegen op de benen; rugbyvelden hebben het zwaar te verduren… Met het prestigieuze kunstgras rugbyveld heeft Antea een waar huzarenstukje in huis. Het kunstgrasveld van Antea Sport is in nauwe samenwerking met onze partner Edel Grass ontwikkeld en voldoet aan de strenge normen van de rugbybond. Rugby op kunstgras: Antea Sport maakt het mogelijk!

Van vormgeving tot aanleg, van onderhoud tot renovatie

Al meer dan een halve eeuw is Antea Sport uw specialist voor rugbyvelden. Vormgeving, aanleg, onderhoud, renovatie: uw rugbyveld is bij de specialisten van Antea Sport in vertrouwde handen. Zelfs de verplaasting van uw rugbyveld naar een andere locatie kunnen wij voor u verzorgen! Wij werken vanuit initiatief en gaan een resultaatsverplichting aan. Als totaalaanbieder nemen we u veel zorg uit handen. Het resultaat mag er zijn, een rugbyaccommodatie waar elk team topprestaties kan leveren. Onze specialisten adviseren u graag.

Recent nieuws
Meer lezen

Antea Sport voltooit renovatie honk- en softbalveld Orioles in Bergschenhoek

Afgelopen najaar, meteen na het honkbalseizoen, startte Antea Sport met de renovatie...

Gepubliceerd in
Renovatie, Honkbalvelden en softbalvelden, Handbalvelden, Rugbyvelden