CarbonFix


"CO2 neutraal  
bouwen met 
CarbonFix"

Antea Innovaties CarbonFix Icoon 0

CarbonFix

Wilt u uw kunstgrasveld CO2-neutraal aanleggen? CarbonFix van Antea Sport maakt het mogelijk! CarbonFix (powered by greenSand) is een laag speciale steenslag die in de sporttechnische laag van het veld wordt verwerkt en CO2 vastlegt. Het materiaal vervangt een deel van de lava-fundering, maar wel met behoud van de sporttechnische eigenschappen. CarbonFix is uitgebreid getest bij Kiwa ISA Sport en door NOC*NSF goedgekeurd als onderbouwmateriaal voor kunstgrasvelden.

HOE WERKT CARBON FIX?

CarbonFix is de ideale manier om uw kunstgrasveld CO2-neutraal te bouwen. Het materiaal legt CO2 uit de buitenlucht voorgoed vast in onoplosbare verbindingen. Omdat een ton CarbonFix ruim een ton CO2 kan vastleggen, volstaat een laagje van hooguit twee centimeter om alle CO2 te binden die vrijkomt bij de aanleg van een sportveld. Zo kunt u met CarbonFix uw kunstgrasveld CO2-neutraal aanleggen en letterlijk uw steentje bijdragen aan een beter klimaat.

GEEN COMPROMISSEN

Het mooie van CarbonFix is dat het compromisloos is. Het materiaal vervangt weliswaar een deel van de lava-fundering, maar de hoogwaardige sporttechnische eigenschappen blijven desondanks onveranderd intact. NOC*NSF heeft CarbonFix dan ook goedgekeurd onder norm M27.c-103.

Voordelen innovaties Carbonfix Tekengebied  kopie
Antea Innovaties CarbonFix Award V Tekengebied

Meer weten over CarbonFix?