Honkbalvelden en softbalvelden

Veiligheid
speelt de
hoofdrol

Honkbalvelden en softbalvelden

Al meer dan een halve eeuw is Antea Sport specialist in het aanleggen en onderhouden van honkbalvelden en softbalvelden. Voor uw honk- en softbalveld bent u bij Antea Sport aan het vertrouwde adres.

Honkbalvelden en softbalvelden aanleggen

Het aanleggen van een honk- en softbalveld vraagt om expertise. Anders dan bij sporten als voetbal, hockey, rugby en korfbal zijn de afmetingen van een honk- en softbalveld bijvoorbeeld bijzonder. Daarnaast stelt de KNBSB strenge eisen aan een honk- en softbalveld, om te garanderen dat de velden tot in de puntjes geschikt zijn voor een wedstrijd honkbal of softbal. Veiligheid speelt daarbij een hoofdrol: de vlakheid, de overgang van gras naar gravel, de hekwerken; aandachtspunten die stuk voor stuk op orde moeten zijn om een veilige accommodatie te garanderen.

Kunstgras honk- en softbalvelden

Traditiegetrouw worden honkbal en softbal in Nederland gespeeld op natuurgras en gravel op de warning tracks en ter hoogte van de diamond. Sinds enige tijd worden honkbal en softbal ook gespeeld op kunstgras. Samen met onze partner Edel Grass ontwikkelde Antea Sport een door de KNBSB goedgekeurd honk- en softbalveld, dat door steeds meer verenigingen wordt ontdekt.

Antea Sport ontzorgt u bij vormgeving, aanleg, onderhoud en renovatie

Uw honk- en softbalveld is bij Antea Sport in vertrouwde handen. Onze specialisten ontzorgen u bij de vormgeving, de aanleg, het onderhoud en de renovatie van uw honk- en softbalveld. Wij kunnen uw honk- en softbalveld zelfs verplaasten naar een andere locatie! Wij werken vanuit initiatief en gaan een resultaatsverplichting aan. Als totaalaanbieder ontzorgen we u graag, met een resultaat dat met recht een visitekaartje mag worden genoemd.