Hockeyvelden

Uw hockeyclub
verzekerd van

jarenlang
speelplezier

Hockeyvelden

Op een hockeyveld van Antea Sport komt hockey echt tot leven! Perfecte baleigenschappen en een hoge speelsnelheid zorgen voor flitsend en levendig hockey op een hoogstaand kunstgrasveld. Veel hockeyclubs in Nederland hockeyen al op een hockeyveld van Antea Sport. Is het hockeyveld op uw club ook aan vervanging toe? Zowel voor de aanleg van nieuwe hockeyvelden als voor onderhoud aan en renovatie van bestaande hockeyvelden kunt u bouwen op de expertise van Antea Sport.

Uitgebreid aanbod zandvelden en watervelden

Het assortiment hockeyvelden van Antea Sport bestaat uit een uitgebreide hoeveelheid hoogwaardige kunstgrasvelden:

  • Zandvelden
  • Watervelden

Ieder hockeyveld is ontwikkeld in samenwerking met Edel Grass en beschikt over zijn eigen unieke kenmerken en speleigenschappen.

Naast zand- en watervelden zijn in het verleden ook semi-watervelden in Nederland gebouwd. Volgens Antea Sport zit dé toekomst echter juist in zandvelden en watervelden. Op verzoek kunnen wij u nog semi-watervelden aanbieden.

Bij Antea Sport vindt u het meest geschikte hockeyveld

Welk hockeyveld het meest geschikt is voor uw hockeyclub, is afhankelijk van verschillende criteria. Welke eisen en wensen hebben uw spelers bijvoorbeeld? Hoe denkt u over zaken als onderhoud, speelsnelheid en (exploitatie)kosten? De specialisten van Antea Sport denken hierover graag met u mee.

Hockeyvelden met kunstgras van Edel Grass

Dankzij onze intensieve samenwerking met Edel Grass bent u met een hockeyveld van Antea Sport altijd verzekerd van een topkwaliteit hockeyveld, dat aan de actuele KNHB normen voldoet. Bij Antea Sport vinden we namelijk dat onze drive naar optimaal plezier en maximale prestaties nooit ten koste mag gaan van kwaliteit en veiligheid. Om diezelfde reden geeft Antea Sport niet alleen de toplaag, maar ook de onderlaag van het hockeyveld de aandacht die het verdient.

Een hockeyveld vervangen, aanleggen, onderhouden of renoveren?

Naast de aanleg van nieuwe hockeyvelden neemt Antea Sport u ook graag het vervangen van, onderhoud aan en renovatie van uw huidige hockeyveld uit handen. Onze deskundige specialisten beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om uw hockeyveld in topconditie te houden. Zo is uw hockeyclub verzekerd van jarenlang speelplezier.

Recent nieuws
Meer lezen

HC Mistral viert 40e verjaardag met nieuw waterveld

Groot feest in Rucphen: de plaatselijke hockeyclub Mistral vierde afgelopen jaar haar...

Gepubliceerd in Nieuwbouw , Hockeyvelden
Meer lezen

Antea Sport vernieuwt sportvelden Lansingerland

In de gemeente Lansingerland heeft Antea Sport de sportparken Merenveld en Het...

Gepubliceerd in Nieuwbouw , Renovatie , Voetbalvelden , Hockeyvelden , Handbalvelden
Meer lezen

Tophockeyclubs Den Haag kiezen opnieuw voor Antea Sport

Bij meerdere tophockeyclubs in Den Haag heeft Antea Sport het hoofdveld gerenoveerd....

Gepubliceerd in Renovatie , Hockeyvelden