Waarom

Niet voor niets
luidt onze slogan:

Aanleg voor
Sportvelden!

Waarom Antea Sport

Antea Sport wil een betrokken, betrouwbare en toonaangevende partner zijn bij het ontwikkelen en toepassen van veilige en duurzame buitensportaccommodaties. Door onze jarenlange ervaring en betrokken medewerkers kunnen wij dit als geen ander.

Niet voor niets luidt onze slogan: Aanleg voor Sportvelden!

Antea Sport bouwt veilige sportaccommodaties, die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen van onze sportbonden. Onze sportaccommodaties zijn veilig voor de gezondheid van de sporter, maar ook voor de leefomgeving. In onze constructies worden geen materialen toegepast die schadelijk zijn voor het milieu.

Duurzame ambities spreken we niet alleen uit, maar maken we ook waar. Dat doen we bijvoorbeeld door bij de aanleg van een nieuw kunstgrasveld eerst het oude veld netjes op te ruimen, voor een maximale recycling. Bij de ontwikkeling van nieuwe systemen houden we rekening met de totale levenscyclus, met weinig onderhoud, een lange levensduur en ruime mogelijkheden tot hergebruik van materialen aan het eind van de levenscyclus. Op dit moment leveren we zelfs systemen waarbij alle materialen volledig gerecycled en hergebruikt kunnen worden!

Niet voor niets
luidt onze slogan:

Aanleg voor
Sportvelden!