Padelbanen

Padel is 
de nieuwe

sensatie
in sport

Padelbanen

Padel is de nieuwe sensatie in sport. Dynamisch, flitsend en hip zijn de woorden die padel het beste beschrijven. Padel is een combinatie van tennis en squash, waarbij het spel zich afspeelt op een padelbaan in een kooiconstructie. Padel is al jaren populair in Zuid-Amerika en Spanje en is nu ook in Nederland aan een opmars bezig. Voor het aanleggen en onderhouden van padelbanen kunt u bouwen op Antea Sport!

De PADEL PRO padelbaan van Antea Sport

Antea Sport heeft samen met haar partners Edel Grass en RekrĂ© Sport padelbanen ontwikkeld naar Nederlandse maatstaven. Het Padel Pro-systeem is een all-weather padelbaan; een kunstgrasmat met zandinfill. Dit zorgt voor speeleigenschappen die perfect aansluiten op de dynamiek van de padelsport. De combinatie van de doordachte toplaag en de goed doorlatende fundering zorgt voor een optimale ontwatering. De Padel Pro-baan van Antea Sport is uniek vanwege zijn:

  • Zeer hoog stuitvermogen
  • Gecontroleerd glijden, wenden en keren
  • Optimale waterdoorlatendheid

De padelbaan voor spelers en toeschouwers

De achterwand van de Padel Pro-padelbaan is van gehard glas; een sterk materiaal met een goed balgedrag. Doordat er door de glazen wanden heen kan worden gekeken, betrekt deze padelbaan ook de toeschouwers bij de wedstrijd. Aan de zijkant van de padelbaan staat een hekwerk met een speciale fijne structuur, waardoor de invloed op het balgedrag nihil is.

Padelbanen aanleggen of onderhouden?

Steeds meer tennisverenigingen ontdekken padel en kiezen daarom voor het aanleggen van padelbanen op hun tennispark. Overweegt uw vereniging ook om nieuwe padelbanen aan te leggen? Of beschikt uw tennispark al over padelbanen, maar hebben deze onderhoud nodig? Antea Sport neemt u graag alle zorg rondom uw padelbanen uit handen. Onze specialisten weten hoe ze uw padelbanen in topconditie kunnen houden.

Recent nieuws
Meer lezen

WTC Winterswijk neemt vernieuwd tennispark in gebruik

Na een ingrijpende renovatie ziet het tennispark van WTC Winterswijk eruit om...

Gepubliceerd in Nieuwbouw , Renovatie , Tennisbanen , Padelbanen
Meer lezen

Antea Sport: een banenbouwer die vooraf meedenkt

De sterke opmars van tennis en padel stelt tennisverenigingen voor praktische uitdagingen....

Gepubliceerd in Nieuwbouw , Renovatie , Tennisbanen , Padelbanen
Meer lezen

TV Ready Harlingen breidt vernieuwde accommodatie uit met padelbanen

De vernieuwde accommodatie van tennisvereniging Ready uit Harlingen krijgt steeds meer gestalte....

Gepubliceerd in Nieuwbouw , Renovatie , Tennisbanen , Padelbanen