HSV Phoenix verhuist naar nieuwe honk- en softbalvelden in Huis ter Heide

HSV Phoenix verhuist naar nieuwe honk- en softbalvelden in Huis ter Heide

HSV Phoenix uit Zeist heeft een nieuw thuishonk. De honk- en softbalvereniging verhuisde van sportpark Blikkenburg in Zeist naar sportpark Dijnselburg in het nabijgelegen Huis ter Heide. Antea Sport verzorgde daar niet alleen de bouw van een volwaardige accommodatie voor honk- en softbal, maar ook de aanleg van een natuurgras voetbalveld voor SV Zeist.

Twee moderne honk- en softbalvelden

Met de nieuwe honk- en softbalvelden op sportpark Dijnselburg beschikt HSV Phoenix over een prachtig visitekaartje. Rondom beide velden plaatste Antea Sport duurzame LED-verlichting, zowel op het infield als op het outfield. Ook werden elektronische scoreborden, slagkooien met verlichting en hekwerken en foutpalen met LED-strepen geplaatst.

Versneld speelklaar

Voor de aanleg van de nieuwe honk- en softbalvelden verzorgde Antea Sport niet alleen de inrichting, maar ook het volledige grondwerk. Zo legde de sportveldspecialist de lavafundering en werd ook de toplaag door Antea Sport gerealiseerd. Eén van beide velden is versneld speelklaar gemaakt door graszoden op het outfield aan te leggen. Dit veld is inmiddels in gebruik genomen.

Nieuw natuurgras voetbalveld

Ook voor SV Zeist, de oorspronkelijke gebruiker van sportpark Dijnselburg, realiseerde Antea Sport een nieuw sportveld. De voetbalvereniging kreeg een nieuw natuurgras voetbalveld, nadat de club onlangs al een nieuw kunstgras hoofdveld in gebruik nam. De vrijgekomen ruimte op sportpark Blikkenburg wordt gebruikt voor woningbouw.

Heeft u vragen? Jeroen Moes Projectleider Oost
06-51292619