Ooit een hond gezien die sportvelden meet, analyseert en beoordeelt, maar geen ballen kapotbijt en niet in het gras poept? Grote kans van niet. Neem dan vooral even tijd voor een kennismaking met de nieuwste en meest spraakmakende werknemer van Antea Sport: robothond SPOT.

Wie is SPOT?

SPOT lijkt in veel opzichten op iedere andere hond. Hij heeft vier poten en kan zelfstandig liggen, zitten, lopen en zelfs traplopen. En dat honden buitengewoon intelligent zijn, geldt eveneens voor SPOT. Maar dan wel op een unieke en heel bijzondere manier. SPOT zit namelijk boordevol fijngevoelige sensoren. Sensoren waarmee hij met chirurgische precisie kunstgras sportvelden meet, analyseert en beoordeelt. Zo gaan we SPOT leren de balrol en de schokabsorptie te meten, maar ook te analyseren of de sportveldbelijning aan de normen voldoet.

Waar komt SPOT vandaan?

SPOT is ontwikkeld bij Boston Dynamics in de Verenigde Staten. In Europa lopen er nog maar enkele broertjes en zusjes van SPOT rond. Antea Group en Antea Sport hebben met SPOT dan ook een heuse primeur in huis. SPOT heeft alles in zich om de sportveldspecialist te gaan ondersteunen in haar missie om met innovatieve technologie continu slimmer te werken en opdrachtgevers betere oplossingen te bieden. De komende tijd mag SPOT tijdens zijn proeftijd bewijzen wat ‘ie waard is.

Wat vindt u?

Ziet u mij al over uw veld lopen? Of wilt u meer weten? Ik ben erg benieuwd! Zou u hieronder aan willen geven, op een schaal van 1 (geen interesse) tot 10 (veel interesse), of u nieuwsgierig naar mij bent? Wij kunnen uw hulp goed gebruiken, zodat mijn baasje nog beter kan bepalen hoe hij mij in gaat zetten.

Hoe interessant vindt u mij?*
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Maak online alvast kennis met SPOT

Bent u benieuwd wat SPOT voor uw sportveld kan betekenen? Volg mijn ontwikkelingen op de voet via de social-media-kanalen van Antea Sport of neem contact met ons op.

0 0  Rebelation Anteagroup SPOT
Heeft u vragen? Gosewin Bos Directeur Antea Sport
06-51605828