Partners Antea Sport

Bij de ontwikkeling, aanleg en onderhoud van sportvelden werkt
Antea Sport samen met vaste, gerenommeerde partners:

  • Edel Grass als toonaangevende leverancier van kunstgras
  • J&E Sports als ervaren specialist in het aanleggen en onderhouden van sportvelden
  • GBN-AGR als innovatieve alliantie voor de volledige recycling van oude sportvelden
logo EdelGrass 00x@x
logo J en E 00x@x
recycling kunstgras 00 vrijstaand 00x@x

Edel Grass

Edel Grass is wereldwijd een toonaangevende fabrikant van kunstgras. Meer dan 30 jaar ervaring staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. Edel Grass, produceert kunstgras voor voetbal, hockey, tennis, rugby, korfbal, honk- en softbal en is Preferred Producer / Supplier van FIFA, FIH en World Rugby.

J&E Sports

J&E Sports is in Nederland marktleider voor de installatie en het onderhoud van kunstgras. Ook internationaal is J&E Sports één van de marktleiders. Met meer dan 25 jaar ervaring weten de specialisten van J&E Sports als geen ander hoe kunstgras moet worden aangelegd volgens nationale en internationale kwaliteitsrichtlijnen van instanties als FIFA, FIH, ITF, IRB en natuurlijk ook volgens de normen van NOC*NSF, KNVB, KNHB, KNKV, KNLTB, RN en KNBSB. Naast de installatie is J&E Sports ook gespecialiseerd in het onderhoud van kunstgrasvelden; zowel het reguliere onderhoud als het specialistische onderhoud.

GBN-AGR

GBN-AGR is voor Antea Sport dé partner die zorg draagt voor de volledige verwerking van oud kunstgras tot nieuwe, hoogwaardige circulaire grondstoffen. Diverse ketenpartners, waaronder GBN en Antea Sport, zijn initiatiefnemer in dit innovatieve bedrijf. GBN-AGR heeft de eerste circulaire verwerkingsfaciliteit gebouwd voor kunstgras in Nederland: dé oplossing voor verwerking van Nederlands end-of-life kunstgras. GBN is een zusteronderneming van Antea Sport.