Gepubliceerd in Nieuws , Voetbalvelden

Antea Sport schenkt pannaveld aan basisschool De Opstap

Donderdagavond 14 juli was het feest in Oenkerk! Onder de stralende avondzon werd het pannaveld geopend dat basisschool De Opstap won tijdens een wedstrijd die Antea Sport in samenwerking met onder meer Jantje Beton, Kinderhulp en Rebelation organiseerde.

Goed voor de maatschappij

Het idee om twee pannavelden weg te geven ontstond nadat de Nationale Sport Vakbeurs vorig jaar niet doorging. Om dat budget toch goed te besteden, besloot Antea Sport er iets goeds voor de maatschappij mee te doen. Zo ontstond het idee om, samen met Jantje Beton, Kinderhulp, J&E Sports, Duvano, Gebroeders Van de Ven en marketing- en communicatiepartner Rebelation, twee pannavelden weg te geven.

Feestelijk geopend

Eén van beide pannavelden werd gewonnen door basisschool De Opstap in Oenkerk. Afgelopen donderdag werd het pannaveld geopend op de laatste schooldag, waarop ook de leerlingen van groep 8 werden uitgezwaaid. Onder toeziend oog van vele tientallen ouders, leerkrachten en leerlingen scoorde projectleider Erik de Rink het eerste officiële doelpunt bij Dave Ensberg, die als directeur van Jantje Beton bij de opening aanwezig was. Daarmee was het pannaveld officieel geopend!

Gelijk enthousiast

Interim-directeur Arjan Bosscher bedankte de sponsoren en benadrukte dat hij heel blij was met de nieuwe aanwinst op het schoolplein. Ook de leerlingen beleefden er zichtbaar veel plezier aan: terwijl ouders genoten van de Spaanse barbecue die door de school was georganiseerd, namen zij het pannaveld meteen na de opening enthousiast in gebruik.

Heeft u vragen? Erik de Rink Projectleider Oost
06-51199612