Antea Sport brengt Capelle in beweging met nieuwe sportvelden

Antea Sport brengt Capelle in beweging met nieuwe sportvelden

‘Bewegen loont. Altijd!’ Onder dat motto wil Sportief Capelle de inwoners van Capelle aan den IJssel in beweging brengen. Antea Sport hielp daar een handje bij door drie voetbalvelden en acht tennisbanen in een nieuw jasje te steken. Met deze renovatie beschikken twee voetbalverenigingen en één tennisclub weer over strakke en frisse sportvelden. Lian Witteveen blikt namens Sportief Capelle met een tevreden gevoel terug op de renovatie.

Acht nieuwe TennisPro Vision-banen

Bij TC Capelle verzorgde Antea Sport de renovatie van acht kunstgras tennisbanen. Bij deze renovatie werden de banen omgebouwd naar TennisPro Vision. Dit hoogwaardige type tennisbaan combineert het weatherproof karakter van kunstgras met de speleigenschappen van een gravelbaan. Dankzij deze ombouw naar TennisPro Vision kan er bij TC Capelle ook bij slechte weersomstandigheden gewoon door worden gespeeld. Gelijktijdig met de ombouw van de tennisbanen werd ook de hoofddrain vervangen en het tegelwerk aangepast.

Drie nieuwe kunstgras voetbalvelden

Naast acht tennisbanen werden ook drie kunstgras voetbalvelden in Capelle aan den IJssel vernieuwd. Eén veld bij CVV Zwervers en twee velden bij VV Capelle werden door de specialisten van J&E Sports voorzien van een FieldTurf Quattro 45-16 ProMax Hydroflex kunstgrasmat. De vervangen kunstgrasmatten zijn vervoerd naar Amsterdam, waar ze in de recyclingfabriek van GBN AGR volledig circulair worden gerecycled. Ook rondom de voetbalvelden werden diverse vernieuwingen doorgevoerd, zoals bijvoorbeeld extra schoonloopvoorzieningen, extra tegelwerk en een doelopstelplaats.

Naar volle tevredenheid opgeleverd

Lian Witteveen kijkt namens Sportief Capelle positief terug op de renovatie van de velden. “Dankzij een goede planning creëerden we met elkaar meer tijd om het werk te leveren. Dat maakte de samenwerking heel prettig. Er stond minder druk op, waardoor we nog meer aandacht konden besteden aan een perfect eindresultaat. De verenigingen zijn dan ook heel tevreden met hun nieuwe velden, maar ook met de wijze waarop deze tot stand zijn gekomen. Wat tijd, geld en kwaliteit betreft is alles binnen de gestelde kaders opgeleverd. Zeer fijn was het snelle schakelen en het adequaat afhandelen van vragen, acties en zaken. Een prima resultaat voor een mooi project!”

Heeft u vragen? Floor Groeneveldt Regiomanager West
06-20134510