Antea Sport maakt tennisparken Franeker en Harlingen toekomstklaar

Antea Sport maakt tennisparken Franeker en Harlingen toekomstklaar

Antea Sport maakt de accommodaties van twee tennisverenigingen in Friesland toekomstklaar met een grondige renovatie. FTC uit Franeker en TV Ready uit Harlingen krijgen niet alleen nieuwe tennisbanen, maar ook padelbanen én een vernieuwde clubhuisomgeving.

FTC, Franeker

In Franeker krijgt het tennispark van FTC een compleet nieuwe uitstraling. Antea Sport verving dit voorjaar al zes tennisbanen door vijf Prestige Gravelbanen, waarvan één centre court. Nieuw voor de tennisclub uit Franeker zijn de beide padelbanen, die volgende maand speelklaar zijn. Tot slot vindt deze zomer ook de renovatie van de vijf overige tennisbanen plaats. De kunstgras toplaag van deze banen wordt bij GBN-AGR in Amsterdam gerecycled en vervangen door nieuw kunstgras van Edel Grass. Ook krijgen de banen nieuwe netten en nieuw hekwerk. Een nieuwe padenstructuur geeft het tennispark een mooi open karakter met een groot, centraal gelegen terras.

TV Ready, Harlingen

Ook even verderop, in Harlingen, is Antea Sport in een vergevorderd stadium met de renovatie van het park van TV Ready. Afgelopen najaar zijn beide kunstgrasbanen al vervangen door TennisPro Vision, gevolgd door de renovatie van twee van de zes gravelbanen. Daarbij is het park, evenals in Franeker, ook uitgebreid met twee padelbanen. Op dit moment wordt het clubgebouw opgeknapt, waarbij het deels overdekte terras centraal op het park komt te liggen. In de laatste fase worden ook de vier resterende gravelbanen gerenoveerd en de aankleding en de ontsluiting van het tennispark afgerond.

Bekijk hieronder de video-impressie van de renovatie bij FTC in Franeker:

Heeft u vragen? Aaldert Hooijer Regiomanager Oost
06-51200342