Antea Sport realiseert nieuwe voetbalvelden in Groningen en Assen

Antea Sport realiseert nieuwe voetbalvelden in Groningen en Assen

Op twee accommodaties in Noord-Nederland heeft Antea Sport nieuwe voetbalvelden gerealiseerd. In Groningen werden twee velden gerenoveerd, terwijl in Assen een volledig nieuw voetbalveld is aangelegd.

Renovatie voetbalvelden sportpark West End, Groningen

Ons rondje langs de velden begint aan de Zilverlaan in Groningen. Daar verving Antea Sport op sportpark West End twee bestaande kunstgras voetbalvelden door nieuwe FieldTurf Quattro kunstgrasvelden. De aanleg van deze twee kunstgrasvelden werd verzorgd door de specialisten van J&E Sports. Beide velden zijn ingestrooid met TPE-infill, die de vroegere SBR-infill opvolgt. Het kunstgras van de oude voetbalvelden is naar Amsterdam afgevoerd, waar het bij GBN-AGR volledig circulair wordt gerecycled.

Aanleg nieuw voetbalveld sportpark De Hoogte, Assen

Het nieuwste van alle drie voetbalvelden ligt in Assen. Op sportpark De Hoogte installeerden de specialisten van J&E Sports een splinternieuw FieldTurf XM7 kunstgrasveld. Het nieuwe voetbalveld op de thuisbasis van voetbalvereniging LTC is voorzien van duurzame infill in de vorm van kurk. Zowel in Groningen als in Assen zijn de voetbalvelden inmiddels goedgekeurd en door de clubs in gebruik genomen.

Heeft u vragen? Wouter Visser Regiomanager Oost
06-10935688