Antea Sport renoveert twee Edel ID hockeyvelden bij SCHC Bilthoven

Antea Sport renoveert twee Edel ID hockeyvelden bij SCHC Bilthoven

Op het sportcomplex van de Stichtsche Cricket & Hockey Club in Bilthoven hebben Antea Sport en Edel Grass twee hockeyvelden gerenoveerd. Op beide velden is een hoogwaardige Edel ID grasmat geplaatst. Hiermee kan de Hoofdklasse-hockeyclub uit Bilthoven weer jaren vooruit.

Zes kunstgras hockeyvelden

Met ruim 2.200 leden behoort de Stichtsche Cricket & Hockey Club tot de grotere hockeyclubs van Nederland. Op het prachtig tegen de bossen van Bilthoven gelegen complex spelen de hockeyers van de 115 jaar oude hockeyclub haar wedstrijden. De accommodatie van SCHC telt momenteel zes kunstgras hockeyvelden, die allemaal van Antea Sport en Edel Grass afkomstig zijn.

Hoogwaardige Edel ID hockeyvelden

Twee van de zes hockeyvelden op het complex van SCHC zijn onlangs gerenoveerd. Daarbij werden de onderbaan, de omheining en de e-layer vernieuwd. Ook werden beide hockeyvelden voorzien van hoogwaardig Edel ID kunstgras. Deze velden staan onder andere bekend om hun uitstekende balrol, hoge slijtvastheid en lage waterverbruik. Met deze nieuwe hockeyvelden kan SCHC dan ook weer jaren vooruit. Ook de oude kunstgrasvelden komen goed terecht: deze worden bij GBN-AGR in Amsterdam volledig gerecycled.

Heeft u vragen? Jeroen Moes Projectleider Oost
06-51292619