Antea Sport start renovatie tennisbanen LTC Startbaan

Antea Sport start renovatie tennisbanen LTC Startbaan

In Amstelveen is Antea Sport begonnen met de renovatie van de tennisbanen bij LTC Startbaan. Ook rondom de tennisbanen gaat de schop in de grond: het complete park krijgt een mooie make-over. Zo ligt het tennispark van de Amstelveense tennisclub er straks weer fris en strak bij.

Twaalf gravelbanen vernieuwd

Het tennispark van LTC Startbaan bestaat uit twaalf tennisbanen, die allemaal zijn voorzien van een gravel toplaag. Van al deze twaalf tennisbanen wordt de toplaag tijdens de renovatie vernieuwd. Vóór de start van het nieuwe tennisseizoen zijn de twaalf gravelbanen allemaal weer klaar om op te tennissen.

Nieuwe verhardingen en hekwerk

Naast een nieuwe toplaag voor de twaalf gravelbanen geeft Antea Sport ook de rest van het tennispark een opknapbeurt. Het mini-tennisveld krijgt bijvoorbeeld een andere plek op het park. Ook doet Antea Sport alle voorbereidende werkzaamheden voor het plaatsen van een padelbaan bij LTC Startbaan. Verder worden de betonverhardingen op het sportpark vernieuwd en maakt het oude hekwerk na 30 jaar trouwe dienst plaats voor nieuw hekwerk. Ook deze werkzaamheden zijn bij de aanvang van het nieuwe tennisseizoen gereed.

Heeft u vragen? Hugo Heitmeijer Projectleider West
06-20135003