Antea Sport, uw specialist voor renovatie van atletiekbanen in heel Nederland

Antea Sport, uw specialist voor renovatie van atletiekbanen in heel Nederland

De renovatie van een atletiekbaan vraagt om een specialistische aanpak en een vloeiende samenwerking tussen alle betrokken partijen. Kleine afwijkingen tijdens de renovatiewerkzaamheden kunnen immers grote (en kostbare) gevolgen hebben. Zowel de toplaag als de ondergrond van een atletiekbaan vraagt daarom bij iedere renovatie om een zorgvuldige en minutieuze behandeling. Antea Sport is één van de weinige gerenommeerde atletiekbaanbouwers die over de kennis en ervaring beschikken om uw atletiekbaan perfect te renoveren.

Van Olympisch Stadion en FBK Stadion tot lokale atletiekbaan

Ieder jaar renoveert Antea Sport naar volle tevredenheid atletiekbanen bij atletiekverenigingen in heel Nederland. Onlangs heeft Antea Sport nog de atletiekbanen in het Olympisch Stadion en het FBK Stadion vernieuwd. Ook de renovatie van uw lokale atletiekbaan is bij Antea Sport in vertrouwde handen.

De renovatie van de atletiekbaan bij AV Impala in Drachten

Eén van de atletiekbanen die Antea Sport dit jaar renoveert, is de atletiekbaan van AV Impala in Drachten. Al vroegtijdig is Antea Sport door de gemeente Smallingerland geselecteerd als bouwteampartner. Voordat de renovatie van de atletiekbaan begon, is er veel voorbereidend werk verzet. Samen met opdrachtgever, adviseurs en gebruikers zijn de wensen geïnventariseerd en de technische inspectierapporten geanalyseerd. Vervolgens zijn technische plannen voor de renovatie gemaakt en is de financiële haalbaarheid getoetst.

Nu de plannen rond zijn, kan de renovatie van de atletiekbaan daadwerkelijk beginnen. Daarbij worden de funderingen aangepast, de toplaag vervangen en de technische inrichting weer up-to-date gemaakt. Begin juli begint de renovatie van de atletiekbaan. Zo beschikt de atletiekvereniging voor het nieuwe seizoen over een gerenoveerde accommodatie, die weer jaren aan de hoogste eisen voldoet. Ook in andere plaatsen renoveert Antea Sport deze zomer atletiekbanen, onder andere bij:

  • AV Fivelstreek, Delfzijl (Groningen)
  • AV Flevo Delta, Dronten (Flevoland)
  • AV Trias, Heiloo (Noord-Holland)

Nauwe samenwerking met Atletiekunie en Kiwa ISA Sport

Dat veel opdrachtgevers voor de renovatie van hun atletiekbaan graag samenwerken met Antea Sport, is niet verwonderlijk. Antea Sport bouwt al ruim 35 jaar atletiekbanen en werkt nauw samen met de Atletiekunie en keuringsinstantie Kiwa ISA Sport. Daardoor weet Antea Sport als geen ander hoe atletiekbanen conform de laatste regelgeving van de Atletiekunie kunnen worden gerenoveerd. Dat gebeurt vakkundig en efficiënt, maar zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

De renovatie van uw atletiekbaan geheel verzorgd

Naast deze samenwerking beschikt Antea Sport over alle benodigde ervaring en kennis over alle relevante vraagstukken rondom renovatie van atletiekbanen. Denk bijvoorbeeld aan maatvoering en constructie-opbouw van alle atletiek-onderdelen, maar ook de juiste bewerking van de asfaltondergrond onder de toplaag. Deze kennis wordt vertaald in een compleet renovatieplan, dat van A tot Z met een professioneel bouwteam wordt gerealiseerd.

Is uw atletiekbaan ook aan renovatie toe?

Is uw atletiekbaan ook aan renovatie toe? Of heeft u vragen over de renovatie van uw atletiekbaan? Desgewenst kunnen ook de overige elementen op uw accommodatie worden vernieuwd. Neem contact op met de specialisten van Antea Sport.

Gerelateerde projecten

Meer lezen

Gemeente Koggenland kiest voor duurzame voetbalvelden met kurk-infill

Bij vier voetbalverenigingen in de gemeente Koggenland heeft Antea Sport vijf kunstgrasvelden...

Gepubliceerd in
Renovatie, Voetbalvelden
Meer lezen

GAC Hilversum met nieuwe atletiekbaan klaar voor nationale wedstrijden

De meest geavanceerde atletiekbaan ter wereld ligt sinds kort in Hilversum. Antea...

Gepubliceerd in
Atletiekbanen, Renovatie
Meer lezen

“Mensen blij maken, dat is onze passie”

Jaarlijks vertrouwen tientallen gemeenten en tennisclubs uit heel Nederland de aanleg of...

Gepubliceerd in
Tennisbanen, Padelbanen, Nieuwbouw, Renovatie
Meer lezen

Sportvelden op sportpark Spieringhorn ondergaan grote metamorfose

Op sportpark Spieringhorn in Amsterdam heeft Antea Sport meerdere sportvelden vernieuwd. Drie...

Gepubliceerd in
Nieuwbouw, Renovatie, Voetbalvelden, Hockeyvelden, Tennisbanen
Gerelateerd nieuws
Meer lezen

Antea Sport verwelkomt robothond SPOT

Ooit een hond gezien die sportvelden meet, analyseert en beoordeelt, maar geen...

Gepubliceerd in
Nieuwste innovatie projecten, Voetbalvelden, Hockeyvelden, Tennisbanen, Korfbalvelden, Padelbanen, Atletiekbanen, Honkbalvelden en softbalvelden, Rugbyvelden, Handbalvelden, Multifunctionele sportvelden