Antea Sport vernieuwt vier kunstgras voetbalvelden Westland

Antea Sport vernieuwt vier kunstgras voetbalvelden Westland

In de gemeente Westland heeft Antea Sport vier kunstgras voetbalvelden gerenoveerd. De velden liggen bij VELO in Wateringen, VV Verburch in Poeldijk, VV Quintus in Kwintsheul en bij FC ’s-Gravenzande.

Uitmuntende sporttechnische eigenschappen

Eén ding hebben de vier voetbalvelden gemeen: ieder veld is voorzien van kunstgras van Edel Grass en TPE Holo infill. Deze infill neemt de dempende functie over van de gebruikelijke foamlaag, die onder de vier Westlandse voetbalvelden ontbreekt. In het Westland zijn de afgelopen jaren al diverse voetbalvelden aangelegd met deze constructie, die voor uitmuntende sporttechnische eigenschappen zorgt.

Ook vernieuwingen rondom de velden

De specialisten van J&E Sports hebben de kunstgrasvelden vakkundig voorzien van een nieuwe toplaag. De oude kunstgrasmatten zijn afgevoerd naar GBN AGR in Amsterdam, waar ze volledig worden gerecycled. Ook rondom het veld zijn vernieuwingen aangebracht. Zo werden er kleine herstelwerkzaamheden aan de bestrating en het hekwerk uitgevoerd en zijn er nieuwe inrichtingsmaterialen geplaatst.

Duurzame kantplanken van gerecycled materiaal

Om de infill netjes binnen het veld te houden, zijn de velden rondom bovendien voorzien van duurzame kantplanken. Deze zijn gemaakt van gerecyclede materialen.

Heeft u vragen? Hugo Heitmeijer Projectleider West
06-20135003