Antea Sport verzorgt aanleg en renovatie voetbalvelden in Pijnacker-Nootdorp

Antea Sport verzorgt aanleg en renovatie voetbalvelden in Pijnacker-Nootdorp

Op twee sportparken in de gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft Antea Sport onlangs vier voetbalvelden aangelegd en gerenoveerd. Drie bestaande velden werden vernieuwd en één voetbalveld werd nieuw aangelegd. Alle velden zijn voorzien van een kunstgras toplaag van Edel Grass.

Renovatie voetbalvelden op sportpark De Groene Wijdte, Pijnacker

Sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker is de thuisbasis van twee voetbalverenigingen: VV Oliveo en VV DSVP. Zowel veld 2 van VV Oliveo als veld 6 en 8 van VV DSVP zijn door Antea Sport gerenoveerd. Daarbij zijn de bestaande kunstgrasvelden afgevoerd naar GBN-AGR in Amsterdam, waar ze volledig circulair worden gerecycled. De specialisten van J&E Sports hebben vervolgens het nieuwe Edel Soccer Powerblade kunstgras op de fundering met foam aangebracht.

Aanleg nieuw voetbalveld op sportpark ’s Gravenhout, Nootdorp

Even verderop, in Nootdorp, heeft Antea Sport een nieuw hoofdveld voor SV Nootdorp aangelegd. Daarbij maakte het oude natuurgrasveld op sportpark ’s Gravenhout plaats voor een nieuw kunstgrasveld. Ook dit voetbalveld beschikt over een Edel Soccer Powerblade kunstgrasmat met TPE-infill als toplaag. Evenals bij de velden op sportpark De Groene Wijdte heeft J&E Sports het kunstgras in Nootdorp vakkundig geïnstalleerd.

Heeft u vragen? Floor Groeneveldt Regiomanager West
06-20134510