Antea Sport verzorgt herinrichting korfbalvelden CKV ONDO

Antea Sport verzorgt herinrichting korfbalvelden CKV ONDO

CKV ONDO beschikt sinds kort over drie nieuwe korfbalvelden. Antea Sport heeft de oude korfbalvelden van de korfbalvereniging uit ’s-Gravenzande gerenoveerd en heringedeeld. De renovatie werd uitgevoerd in samenwerking met B.A.S. Sport en AH Vrij. In het kader van duurzaamheid zijn bij de renovatie veel materialen hergebruikt.

Ingedeeld volgens de nieuwste normen

Bij de renovatie verdwenen de oude korfbalvelden en is er een nieuwe indeling gemaakt volgens de nieuwste normen en maatvoering. De oude kunstgrasmatten zijn daarbij verwijderd en afgevoerd naar GBN-AGR in Amsterdam. Daar wordt het kunstgras gerecycled, om daarna volgens het FieldLoop-principe weer in de keten terug te keren.

Zand, lava en foam hergebruikt

Ook het funderingszand, het foam en de lavafundering krijgen een tweede leven. Deze materialen zijn tijdelijk in depot geplaatst voor hergebruik bij de nieuwe korfbalvelden. Nadat aannemer AH Vrij alle grond-, inrichtings- en verhardingswerkzaamheden heeft uitgevoerd, zijn de nieuwe korfbalvelden vakkundig geïnstalleerd door de specialisten van J&E Sports. Vervolgens is de belijning voor zowel senioren als pupillen aangebracht, waarna CKV ONDO haar nieuwe korfbalvelden in gebruik kon nemen. Antea Sport wenst de korfballers uit ’s-Gravenzande veel plezier op hun nieuwe velden!

Heeft u vragen? Floor Groeneveldt Regiomanager West
06-20134510