Gloria UC verwelkomt HC Baarle met hockeyveld van Antea Sport

Gloria UC verwelkomt HC Baarle met hockeyveld van Antea Sport

Naast voetbalvelden, tennisbanen en een atletiekbaan beschikt sportpark Boschoven in Baarle-Nassau nu ook over een hockeyveld. Antea Sport bouwde een natuurgras voetbalveld van Gloria UC om tot een zandveld voor HC Baarle. Ook een tweede natuurgrasveld van Gloria UC ging op de schop: Antea Sport bouwde dit veld om tot kunstgras voetbalveld.

Lang gekoesterde wens

Met de aanleg van het nieuwe hockeyveld gaat een lang gekoesterde wens van HC Baarle in vervulling. Sinds de oprichting in 2015 maakte HC Baarle gebruik van diverse hockeyvelden in de regio. Een eigen onderkomen had de jonge hockeyclub echter niet. Met het nieuwe hockeyveld op sportpark Boschoven heeft de club eindelijk waar het al jaren op hoopte: een eigen accommodatie. Samen met J&E Sports heeft Antea Sport voor de vereniging een nieuwste generatie EdelGrass zandkunstgrasveld op een foampad gebouwd.

Extra capaciteit dankzij kunstgrasveld

Ook de plaatselijke voetbalvereniging Gloria UC was gebaat bij de komst van HC Baarle. De club offerde weliswaar een natuurgrasveld op voor het hockeyveld, maar beschikt dankzij de ombouw van een ander natuurgras voetbalveld naar kunstgras wel over meer capaciteit. Voor het kunstgras voetbalveld is de keuze gevallen op de Fieldturf Quattro. Zowel het nieuwe hockeyveld als het nieuwe kunstgras voetbalveld is inmiddels door beide clubs in gebruik genomen. Speler Indi van Kuijk maakte deze prachtige dronevideo tijdens de opening van de sportvelden:

Heeft u vragen? Tijs van Lierop Projectleider West
06-21187008