Hockeyclub Rood-Wit Aerdenhout opent nieuw hoofdveld

Hockeyclub Rood-Wit Aerdenhout opent nieuw hoofdveld

Hockeyclub Rood-Wit heeft haar nieuwe hoofdveld feestelijk in gebruik genomen. Antea Sport gaf het hockeyveld van de club uit Aerdenhout een ingrijpende opknapbeurt. Het nieuwe waterveld ligt er dan ook weer strak en fris bij. Ook rondom het hockeyveld werden de nodige elementen vernieuwd.

Hockeyen tussen het bos en de duinen

De Aerdenhoutse Mixed Hockey Club Rood-Wit behoort tot de vijf oudste hockeyclubs van Nederland. De club speelt op een schitterend tussen het bos en de duinen gelegen complex met een prachtig nieuw clubhuis. Met ruim 1.600 leden is AMHC Rood-Wit een bloeiende hockeyclub, die met verschillende teams meedraait in de landelijke top. Ook voor breedte-hockey biedt de club uit Aerdenhout volop ruimte.

Nieuw waterveld op bestaande en vernieuwde matten

Voor maximaal hockeyplezier en optimale prestaties is een kwalitatief hockeyveld natuurlijk een onmisbare basis. Daarom werd de renovatie van het hoofdveld van AMHC Rood-Wit grondig aangepakt. Het oude waterveld is opgenomen en vervangen door een splinternieuw waterveld, dat werd geplaatst op zowel bestaande als vernieuwde Pro Play-matten. Het resultaat is een prachtig nieuw waterveld, dat klaar is voor vele jaren hockeyplezier. Het door J&E Sports vervangen kunstgras bleef in de regio. GBN-AGR draagt in haar recyclingfabriek in Amsterdam zorg voor de volledige recycling van het kunstgras.

Volledig vernieuwde beregening

Ook rondom het nieuwe hockeyveld zijn de nodige werkzaamheden uitgevoerd. Zo is het hekwerk rondom het veld gedeeltelijk vernieuwd en kwam er een volledig nieuwe beregeningsinstallatie. Daarbij is ook de hoofdleiding naar de overige hockeyvelden vernieuwd.

Feestelijk geopend

Nadat Antea Sport alle werkzaamheden succesvol heeft afgerond, was het tijd om het nieuwe hockeyveld feestelijk te openen. Namens hoofdsponsor Markel verrichtte Bob Dorhout Mees de opening van het nieuwe waterveld door samen met de voorzitter en de penningmeester van AMHC Rood-Wit een lint door te knippen.

Heeft u vragen? Hugo Heitmeijer Projectleider West
06-20135003