Korfballers in Ridderkerk korfballen op nieuwe korfbalvelden

Korfballers in Ridderkerk korfballen op nieuwe korfbalvelden

Sportpark Reijerpark in Ridderkerk heeft een complete renovatie ondergaan. Antea Sport nam de renovatie voor haar rekening en verzorgde onder meer de aanleg van nieuwe kunstgras korfbalvelden. Nu de zomervakantie achter de rug is, kunnen zowel de korfbalverenigingen als de scholen weer volop korfballen op sportpark Reijerpark.

Twee korfbalverenigingen op één park

Tot de aanleg van de nieuwe korfbalvelden werd besloten met het oog op de komst van korfbalvereniging KCR naar sportpark Reijerpark. Deze korfbalvereniging wordt, naast korfbalvereniging Ten Donck, de tweede korfbalvereniging op het sportpark in Ridderkerk. Korfbalvereniging Ten Donck speelt al een half jaar op de nieuwe korfbalvelden die destijds al gebruiksklaar waren. Naast beide korfbalverenigingen maken ook VV Slikkerveer en handbalvereniging Saturnus van het sportpark gebruik.

Nieuwe korfbalvelden in twee etappes opgeleverd

De renovatie van het Ridderkerkse sportpark bleef niet beperkt tot de aanleg van de nieuwe korfbalvelden. Ook de hele infrastructuur – waaronder veldverlichting, hekwerken, dug-outs, riolering, toegangswegen – werd tijdens de renovatie onder handen genomen. Sportpark Reijerpark ligt er daardoor weer fris en strak bij en met de nieuwe korfbalvelden is het sportpark klaar voor de overkomst van korfbalvereniging KCR.

Heeft u vragen? Floor Groeneveldt Regiomanager West
06-20134510