Korfballers TFS korfballen op splinternieuw non-infill korfbalveld van Antea Sport

Korfballers TFS korfballen op splinternieuw non-infill korfbalveld van Antea Sport

Op sportpark Het Trefpunt heeft korfbalvereniging TFS uit Drachtstercompagnie hun gloednieuw aangelegde kunstgras korfbalveld in gebruik genomen. Antea Sport verzorgde de aanleg van het nieuwe korfbalveld, dat in meerdere opzichten een uniek veld is.

Geschikt voor korfbal en voetbal

Het nieuwe korfbalveld in Drachtstercompagnie is een multifunctioneel sportveld, dat naast korfbal ook geschikt is voor voetbal. Het sportveld is voorzien van de nieuwste Edel Soccer Twinblade 28/35 FPS-Z kunstgrasmat, gebouwd op een dempende foamlaag. De extreem hoge vezeldichtheid maakt het nieuwe veld buitengewoon geschikt voor langdurig intensief gebruik.

Milieuvriendelijk korfbalveld zonder infill

Wat nog meer opvalt, is het milieuvriendelijke karakter van het nieuwe korfbalveld. Doordat het om een non-infill grasmat gaat, is het nieuwe korfbalveld op sportpark Het Trefpunt vrij van performance-infill.

Renovatie twee naburige korfbalvelden

Naast de aanleg van het nieuwe korfbalveld in Drachtstercompagnie heeft Antea Sport ook twee andere korfbalvelden gerenoveerd. In opdracht van de gemeente Smallingerland werden korfbalvelden bij KV Wêz Handich (Rottevalle) en KV Altijd Kwiek (De Veenhoop) voorzien van een nieuwe toplaag.

Heeft u vragen? Aaldert Hooijer Regiomanager Oost
06-51200342