MHC Goirle neemt vernieuwde accommodatie in gebruik

MHC Goirle neemt vernieuwde accommodatie in gebruik

MHC Goirle beschikt sinds kort over een geheel vernieuwde accommodatie. Antea Sport renoveerde het park van de hockeyclub uit Noord-Brabant in opdracht van de gemeente Goirle. Daarbij werden twee bestaande velden omgebouwd en ook kwam er een nieuw hockeyveld bij.

Ombouw van semi-waterveld naar waterveld

Bij de renovatie van de accommodatie van MHC Goirle werden twee semi-watervelden omgebouwd naar een hoogwaardig Edel ID-waterveld. De beide hockeyvelden werden geplaatst op een ET-layer en een onderbouw van lava. Ook de hekwerken rondom veld 1 en 2 werden vernieuwd, evenals het omliggende straatwerk.

Edel Elite LSR pupillenveld

Volledig nieuw op het sportcomplex is een 4.500 m2 groot pupillenveld. Bij de bouw van dit zandveld zijn de sporttechnische lagen van de vernieuwde velden 1 en 2 hergebruikt. De specialisten van J&E Sports plaatsten daar een Edel Elite LSR kunstgrasmat overheen. Daarmee beschikt MHC Goirle nu over vier hockeyvelden.

Modern terras en parkeerplaats met klimaatadaptieve bestrating

Naast de hockeyvelden heeft Antea Sport ook het terras en de parkeerplaats van MHC Goirle vernieuwd. Op het terras is nieuwe bestrating aangebracht en er kwamen ook een pannaveldje en de nodige stroompunten bij. Het ruime terras is nu volledig up-to-date en past prachtig binnen de nieuwe accommodatie. Minstens zo modern is de geheel nieuwe parkeerplaats met klimaatadaptieve bestrating, die plaats biedt aan meer dan 100 auto’s.

Prachtige nieuwe accommodatie

Antea Sport heeft het nieuwe sportpark van MHC Goirle onlangs opgeleverd. De samenwerking met MHC Goirle, de gemeente Goirle en alle contractpartners verliep uitstekend en leidde tot deze prachtige nieuwe accommodatie. Antea Sport wenst MHC Goirle veel plezier op haar vernieuwde thuisbasis!

Heeft u vragen? Léon Smeets Projectmanager Zuid
06-51541535