MHC Zutphen omarmt Edel ID en neemt twee nieuwe velden in gebruik

MHC Zutphen omarmt Edel ID en neemt twee nieuwe velden in gebruik

De aanleg van het eerste Edel ID waterveld bij MHC Zutphen in 2017 smaakt al snel naar meer. Nu vier jaar later ook de beide semi-watervelden aan vervanging toe zijn, kiest de club opnieuw voor Edel ID. Antea Sport verzorgde de renovatie van de beide hockeyvelden.

Uitstekende ervaringen

De afgelopen vier jaar deed de hockeyclub uit Zutphen uitstekende ervaringen op met hun eerste Edel ID waterveld. Het veld, dat zich onderscheidt met een uitmuntende balrol en een laag waterverbruik, werd binnen de club op handen gedragen. Zodoende was al snel duidelijk: als de semi-watervelden vervangen moeten worden, moeten dat ook Edel ID hockeyvelden worden.

Drie Edel ID hockeyvelden

En zo geschiedde. Nadat beide semi-watervelden na 16 jaar vervangen moesten worden, verzorgde Antea Sport een grondige renovatie van beide hockeyvelden. Daarbij werden beide semi-watervelden door J&E Sports voorzien van een nieuwe Edel ID kunstgrasmat. Zo beschikt MHC Zutphen nu over drie Edel ID velden, waarvan twee watervelden en één semi-waterveld.

In Amsterdam gerecycled

Het duurzaamheidsaspect komt bij de renovatie van beide hockeyvelden niet alleen tot uiting in het lage waterverbruik van de Edel ID hockeyvelden. Ook het feit dat beide oude kunstgrasmatten bij GBN-AGR in Amsterdam worden gerecycled, geeft de ombouw naar Edel ID een extra duurzaam karakter.

Heeft u vragen? Aaldert Hooijer Regiomanager Oost
06-51200342