Nieuwe kunstgras korfbalvelden voor vier korfbalverenigingen

Nieuwe kunstgras korfbalvelden voor vier korfbalverenigingen

Vier korfbalverenigingen in Zeeland en Noord-Brabant korfballen sinds kort op nieuwe, met zand ingestrooide kunstgras korfbalvelden. In Middelburg (KV ONDO), Arnemuiden (KV TOP) en Wilbertoord (KV Klick ’15) renoveerde Antea Sport negen bestaande velden. Bij KC Stormvogels in Luyksgestel installeerde de sportveldspecialist een compleet nieuw korfbalveld.

Edel Elite LSR 24 mm kunstgras korfbalveld

Nadat de vervangen kunstgrasmatten voor recycling naar GBN AGR in Amsterdam waren afgevoerd, verzorgden de specialisten van J&E Sports de installatie van de nieuwe kunstgras toplagen. Op alle tien velden ligt een hoogwaardige Edel Elite LSR 24 mm kunstgrasmat. Dit kunstgras is afkomstig van Edel Grass en staat binnen de korfbalwereld bekend vanwege z’n uitstekende sporttechnische eigenschappen en lange levensduur.

Verschillende typen sporttechnische laag

In Middelburg, Arnemuiden en Luyksgestel werden de kunstgrasvelden geplaatst op een sporttechnische laag van Trocellen-foam. Bij KV Klick ’15 in Wilbertoord ligt de grasmat op een bestaande sporttechnische ondergrond.

Korfbal voor jong en oud

Naast het installeren van een nieuwe toplaag werden rondom diverse velden ook allerlei andere werkzaamheden verricht. Dankzij vernieuwde bestrating en nieuwe hekwerken rondom de velden liggen alle korfbalvelden er weer strak en fris bij. Bovendien werd op zes van de nieuwe korfbalvelden ook belijning voor jeugdvelden aangebracht. Zo kan jong en oud weer jarenlang genieten van de nieuwe korfbalvelden.

Heeft u vragen? Léon Smeets Projectmanager Zuid
06-51541535