Ook PLTC De Vale Ouwe kiest voor padelbanen van Antea Sport

Ook PLTC De Vale Ouwe kiest voor padelbanen van Antea Sport

Aan de grote populariteit van padel lijkt geen einde te komen. Padel is één van de snelst gegroeide sporten van de afgelopen jaren. Steeds meer tennisverenigingen breiden dan ook uit met de aanleg van nieuwe padelbanen. Ook bij PLTC De Vale Ouwe in Putten zijn onlangs twee nieuwe padelbanen aangelegd.

Elf tennisbanen

PLTC De Vale Ouwe is een bloeiende tennisvereniging met een fraaie accommodatie aan de rand van Putten. Op het sportpark aan de Hooiweg maakt de tennisclub gebruik van elf tennisbanen, waarvan drie binnenbanen en acht buitenbanen. Vier van deze buitenbanen zijn gravelbanen, de andere vier zijn wintervaste TennisPro Vision-banen.

Toenemende vraag naar padel

De groeiende populariteit van padel vond ook z’n weg naar De Vale Ouwe. Binnen de club ontstond er een toenemende vraag naar uitbreiding van de accommodatie met padelbanen. Het bestuur heeft vervolgens onderzocht of er inderdaad nieuwe padelbanen konden worden aangelegd, maar ook of dit financieel haalbaar was.

Fijne samenwerking met Antea Sport

Antea Sport heeft de tennisclub gedurende het gehele traject begeleid en geadviseerd op onderwerpen als ontwerp, baankeuze en vergunningaanvraag. De keuze voor Antea Sport lag enigszins voor de hand, omdat de tennisclub al jarenlang fijn samenwerkt met de sportveldspecialist. Zo heeft Antea Sport in het verleden ook de buitenbanen aangelegd en verzorgt Antea Sport samen met vrijwilligers het onderhoud.

Topkwaliteit padelbanen uit Nederland

De nieuwe padelbanen in Putten zijn hoogwaardige Padel-iD-banen. Deze panoramische padelkooien zijn niet alleen in Nederland geproduceerd, maar ook uitgevoerd in topkwaliteit materialen die perfect berekend zijn op het Nederlandse klimaat. Ook de ondergrond leent zich uitstekend voor aantrekkelijke wedstrijden. Het kunstgras ligt namelijk op duurzaam en ultra-waterdoorlatende beton, wat zorgt voor een perfecte balstuit. Dankzij deze bewuste keuze voor kwaliteit kan De Vale Ouwe jaren vooruit.

Heeft u vragen? Wouter Visser Regiomanager Oost
06-10935688