RKAV en EVC voetballen op nieuwe voetbalvelden Antea Sport

RKAV en EVC voetballen op nieuwe voetbalvelden Antea Sport

Op twee sportparken in Volendam en Edam liggen drie voetbalvelden er weer strak bij. Antea Sport verzorgde de renovatie en de ombouw van deze drie voetbalvelden. De sportveldspecialist won de aanbesteding op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij gaven de manier waarop Antea Sport invulling gaf aan duurzaamheid, omgevingsmanagement en planning de doorslag.

Renovatie van twee kunstgras voetbalvelden

Zowel bij RKAV in Volendam als bij EVC in Edam werd een kunstgrasveld gerenoveerd. Daarbij werd het oude kunstgras uitgeklopt, zodat dit in de toekomst kan worden hergebruikt. Rondom de velden zijn nieuw hekwerk en betonplaten aangebracht.

Ombouw van gras naar kunstgras

Naast de renovatie van een kunstgrasveld verzorgde Antea Sport in Edam ook de ombouw van één van de voetbalvelden. Bij deze ombouw maakte de oude grastoplaag plaats voor kunstgras, dat werd geïnstalleerd door de specialisten van J&E Sports. Sinds de ombouw naar kunstgras kan EVC het veld veel intensiever gebruiken.

Adequate oplossingen voor matige draagkracht

Bij de uitvoering van het project heeft Antea Sport slim ingespeeld op de matige draagkracht van de ondergrond onder de voetbalvelden. Daardoor is er in de toekomst een kleinere kans op nazakkingen en wordt de levensduur van de voetbalvelden goed gewaarborgd.

Heeft u vragen? Hugo Heitmeijer Projectleider West
06-20135003