TC Uithoorn kiest met Prestige Gravel van Antea Sport voor optimale waterafvoer

TC Uithoorn kiest met Prestige Gravel van Antea Sport voor optimale waterafvoer

Antea Sport gaat korte metten maken met de problemen rondom de waterafvoer op het tennispark van TC Uithoorn. De sportveldspecialist is uitgekozen om de grondige renovatie van het tennispark te verzorgen. Daarbij maken de zeven gravelbanen plaats voor Prestige Gravel. Ook de volledige drainage-inrichting wordt vernieuwd.

Maximale bespeelbaarheid door perfecte waterafvoer

Al langere tijd kampt de Noord-Hollandse tennisclub met problemen rondom de waterhuishouding op haar prachtig in het groen gelegen sportpark. Het regenwater loopt dermate langzaam weg dat de gravelbanen niet altijd kunnen worden bespeeld. Met de renovatie vervangt Antea Sport daarom de huidige gravelbanen voor Prestige Gravel. Dankzij het zijdelingse afschot van 0,4 tot 0,6% wordt regenwater op deze banen sneller afgevoerd. Ook de verbetering van de volledige drainage van het tennispark draagt daaraan bij. Een bewuste keuze van de tennisclub, die de bespeelbaarheid van de nieuwe tennisbanen daardoor flink ziet verbeteren.

Stabiele en onderhoudsvriendelijke tennisbaan

De ombouw van gravel naar Prestige Gravel zorgt niet alleen voor een betere waterafvoer. En passant genieten de tennissers van TC Uithoorn straks ook van de uitmuntende stabiliteit van Prestige Gravel. Bovendien zijn de nieuwe Prestige Gravel tennisbanen zeer onderhoudsvriendelijk. Stuk voor stuk prettige bijkomstigheden van de nieuwe tennisbanen. Bij de start van het nieuwe tennisseizoen zijn de zeven banen speelklaar. Antea Sport wenst TC Uithoorn alvast veel tennisplezier op hun nieuwe tennisbanen!

Heeft u vragen? Hugo Heitmeijer Projectleider West
06-20135003