Tennissers Oost-Nederland spelen op nieuwe banen Antea Sport

Tennissers Oost-Nederland spelen op nieuwe banen Antea Sport

Antea Sport blikt terug op een succesvol tennisseizoen. Alleen al in Oost-Nederland verzorgde de sportveldspecialist de renovatie van tientallen tennisbanen.

De opkomst van TennisPro Vision

Steeds meer tennisverenigingen ontdekken de voordelen van TennisPro Vision. Deze stabilisatiemat bevat een keramische rode infill die zorgt voor gecontroleerd glijden en een perfecte balstuit. Qua eigenschappen lijkt TennisPro Vision daardoor op gravel, met dat verschil dat het veel minder onderhoud nodig heeft en ook bij slechte weersomstandigheden bespeelbaar blijft. Diverse tennisverenigingen op de Veluwe lieten hun hardcourtbanen door Antea Sport ombouwen naar TennisPro Vision, waaronder TV VEGO uit Apeldoorn en TV Beekbergen. Komend voorjaar volgt ook TV Elspeet. Ook in Twente krijgt TennisPro Vision steeds meer voet aan de grond, zoals bij TV Haaksbergen en TV Deurningen.

Edel Elite LSR-kunstgras met extreem lange levensduur

Ook het traditionele kunstgras van Antea Sport blijft het onverminderd goed doen. Het Edel Elite LSR-kunstgras kenmerkt zich onder andere door een extreem lange levensduur. Veel tennisverenigingen kiezen dan ook heel bewust voor deze duurzame kunstgrasmat. TV Veldmaat in Haaksbergen koos bijvoorbeeld voor dit product. Komende winter renoveert Antea Sport ook bij TC Colmschate in Deventer een aantal kunstgrasbanen met deze grasmat. De specialisten van J&E Sports verzorgen de installatie, nadat de versleten grasmatten voor recycling naar GBN-AGR in Amsterdam zijn afgevoerd.

Heeft u vragen? Floor Groeneveldt Regiomanager West
06-20134510