TV Nieuwkoop stapt over op TennisPro Vision tennisbanen

TV Nieuwkoop stapt over op TennisPro Vision tennisbanen

Na een grondige renovatie beschikt TV Nieuwkoop over drie nieuwe tennisbanen. Antea Sport verzorgde de ombouw van de oude Smashcourt-banen naar de nieuwe banen van het type TennisPro Vision.

Rood kunstgras met keramisch zand

Bij de renovatie maakten drie oude banen, die aan het eind van hun levensduur waren, plaats voor TennisPro Vision-tennisbanen. Specialisten van J&E Sports verzorgden de installatie van de met rood keramisch zand ingestrooide rode kunstgrasbanen van Edel Grass. Daarnaast werden door Antea Sport de drainage gecontroleerd en de opsluiting en verharding rondom de tennisbanen vernieuwd. Bovendien is er nieuw zwart gecoat hekwerk rondom de accommodatie van TV Nieuwkoop geplaatst. Zo ligt het complex er weer strak en fris bij.

In drie weken volledig gerenoveerd

De renovatie bij TV Nieuwkoop verliep zeer voorspoedig. Dankzij een goede voorbereiding, een vlotte planning en een goede samenwerking met de tennisvereniging renoveerde Antea Sport de tennisbanen in een tijdsbestek van slechts drie weken. Onlangs heeft de vereniging haar nieuwe tennisbanen in gebruik genomen.

Heeft u vragen? Floor Groeneveldt Regiomanager West
06-20134510