TV Ready Harlingen breidt vernieuwde accommodatie uit met padelbanen

TV Ready Harlingen breidt vernieuwde accommodatie uit met padelbanen

De vernieuwde accommodatie van tennisvereniging Ready uit Harlingen krijgt steeds meer gestalte. Vier van de acht tennisbanen op het Cleem Heeger Park zijn inmiddels vernieuwd én het tennispark is uitgebreid met twee nieuwe padelbanen.

Vier tennisbanen gerenoveerd

De renovatie van het Cleem Heeger Park vindt gefaseerd plaats. De vier banen aan weerszijden van het clubgebouw zijn al gerenoveerd. Daarbij hebben de beide kunstgrasbanen plaatsgemaakt voor twee TennisPro Vision-banen. Deze beide banen staan momenteel onder een nieuwe blaashal, zodat de tennisvereniging de beide nieuwe tennisbanen ook in de winter volop kan gebruiken. Ook twee van de in totaal zes gravelbanen zijn al vernieuwd. J&E Sports heeft de nieuwe tennisbanen vakkundig geïnstalleerd. Het oude kunstgras is voor recycling afgevoerd naar de recyclingfabriek van GBN-AGR in Amsterdam.

Twee nieuwe padelbanen

Voor de nabije toekomst staat ook de renovatie van de vier overige gravelbanen op het programma. De acht tennisbanen op het tennispark in Harlingen hebben bovendien gezelschap gekregen van twee padelbanen. Zo kan deze populaire sport voortaan ook in Harlingen worden beoefend. Om de verrichtingen op de tennis- en padelbanen goed te kunnen volgen, wordt ook het clubgebouw nog ingrijpend opgeknapt. Met een nieuw en deels overdekt terras centraal op het park krijgt het tennispark steeds meer een open karakter.

Tennisbaan Harlingen TV Ready ()
Tennisbaan Harlingen TV Ready ()
Heeft u vragen? Aaldert Hooijer Regiomanager Oost
06-51200342