WLTV stapt over op TennisPro Vision tennisbanen

WLTV stapt over op TennisPro Vision tennisbanen

De betrouwbare speleigenschappen van gravel en de hoge bespeelbaarheidscapaciteit van kunstgras. Dat zijn de TennisPro Vision kunstgrasbanen van Antea Sport in een notendop. In opdracht van Firma De Peinder heeft Antea Sport de acht tennisbanen van de Waalrese tennisvereniging WLTV voorzien van deze toplaag.

Optimale bespeelbaarheid

Steeds meer tennisverenigingen ontdekken de voordelen van TennisPro Vision. Nu de tennissport in de lift zit, wordt de bespeelbaarheid van tennisbanen een steeds belangrijker thema. Daarin toont het TennisPro Vision-kunstgras zich van z’n goede kant. Dat de stabiele speleigenschappen bovendien vergelijkbaar zijn met die van een gravelbaan, is voor steeds meer tennisverenigingen reden om over de stappen op dit veelzijdige type tennisbaan.

Zeer tevreden

Ook in Waalre wordt inmiddels volop getennist op TennisPro Vision. De nieuw geplaatste tennisbanen bij WLTV zijn al goedgekeurd en opgeleverd en de vereniging kijkt zeer tevreden terug, zowel op de uitvoering van de werkzaamheden als op de kwaliteit van haar nieuwe tennisbanen.

Heeft u vragen? Tijs van Lierop Projectmanager Zuid West
06-21187008