WTC Winterswijk neemt vernieuwd tennispark in gebruik

WTC Winterswijk neemt vernieuwd tennispark in gebruik

Na een ingrijpende renovatie ziet het tennispark van WTC Winterswijk eruit om door een ringetje te halen. Antea Sport knapte de accommodatie van de tennisvereniging rigoureus op. Eerder in 2021 startten de werkzaamheden en onlangs nam de tennisvereniging haar nieuwe banen in gebruik.

Tien tennisbanen, twee padelbanen

Bij de renovatie zijn de tien kunstgras tennisbanen vernieuwd. Naast een nieuwe Edel Elite toplaag werd ook de ligging van de banen aangepast. Met deze heroriëntatie werd ruimte gecreëerd voor de nieuwste aanwinst op sportpark Jaspers: twee nieuwe padelbanen. Deze padelbanen zijn voor WTC een extra aanjager om haar beoogde ledengroei te realiseren.

Groot terras met open uitzicht

Het resultaat van de renovatie mag er wezen. Het vernieuwde tennispark van WTC heeft een gezellig en open karakter. Dat komt ook terug rondom het vernieuwde clubgebouw, waar een prachtig en ruim terras met open uitzicht is gerealiseerd. De leden en het bestuur van de tennisclub uit Winterswijk zijn er maar wát blij mee!

Rustgevend voor de ogen

Bij de renovatie zijn ook de verlichting en het hekwerk op het park vernieuwd. Daar is goed over nagedacht. Zwarte omheining zorgt voor rust aan de ogen en goede focus op de bal, waardoor leden extra ontspannen kunnen tennissen.

Tennisbaan Winterswijk WTC ()
Padelbaan Winterswijk WTC ()
Heeft u vragen? Aaldert Hooijer Regiomanager Oost
06-51200342