WTC Winterswijk vernieuwt tennispark en breidt uit met nieuwe padelbanen

WTC Winterswijk vernieuwt tennispark en breidt uit met nieuwe padelbanen

Antea Sport is vorige week begonnen aan de renovatie van het tennispark van WTC Winterswijk. De tennisclub grijpt de renovatie van de tien tennisbanen aan om haar accommodatie op sportpark Jaspers volledig te vernieuwen. De club uit de Achterhoek breidt haar tennispark onder meer uit met twee nieuwe padelbanen. Daarmee geeft de tennisclub de beoogde ledengroei een extra impuls.

Edel Elite kunstgras tennisbanen

De renovatieplannen voor het tennispark van WTC Winterswijk ontstonden omdat de oude toplagen van de tennisbanen versleten waren. Bij de renovatie worden de tien banen niet alleen vernieuwd, ook de ligging van de banen verandert. Zodra dat is gebeurd, voorzien de specialisten van J&E Sports de tennisbanen van een nieuwe Edel Elite kunstgras toplaag. De oude kunstgrasvelden worden volledig circulair gerecycled in de nieuwe recyclingfabriek van GBN-AGR in Amsterdam, waarvan Antea Sport initiatiefnemer is.

Twee nieuwe padelbanen

Naast de renovatie van de tennisbanen laat WTC Winterswijk op haar tennispark ook twee nieuwe padelbanen en een minibaan aanleggen. Bovendien komt er op het tennispark een nieuwe blaashal. In deze overdekte tennishal organiseert de Achterhoekse club activiteiten die niet doorlopend in de buitenlucht kunnen worden beoefend. Tot slot krijgt het tennispark ook nieuwe verlichting, nieuw hekwerk en nieuwe bestrating rond het clubhuis.

Deze zomer opgeleverd

De Winterswijkse tennisclub kijkt verwachtingsvol vooruit naar de opening van haar nieuwe tennispark. De club heeft er het volste vertrouwen in dat Antea Sport er als lid van de Vereniging Tennisbaanbouwers Nederland (VTN) een prachtig eindresultaat realiseert. Voordat het nieuwe tennispark in Winterswijk gestalte krijgt, zal het huidige park echter eerst in z’n geheel worden ontmanteld. Vorige week is Antea Sport met deze werkzaamheden begonnen, onder toeziend oog van wethouder Schepers. Deze zomer wordt het nieuwe tennispark opgeleverd.

Heeft u vragen? Aaldert Hooijer Regiomanager Oost
06-51200342