Tennisbanen aanleggen

Uw tennisbaan
in vertrouwde 
handen

Tennisbanen aanleggen

Voor het aanleggen van nieuwe tennisbanen bent u bij Antea Sport aan een vertrouwd adres. Ons vakmanschap weerspiegelt zowel in ons betrokken advies als in onze deskundige werkwijze en de topkwaliteit tennisbanen die we aanleggen. Niet voor niets hebben we sinds 1951 al vele honderden gravel- en kunstgrasbanen in heel Nederland gebouwd. Ook het aanleggen van tennisbanen voor uw gemeente of tennisclub verzorgen we graag.

Betrokken vakmanschap dat voor u werkt

Met tennisbanen van Antea Sport kiest u voor betrokkenheid en vakmanschap. Dat merkt u niet alleen tijdens de aanleg, maar ook al ver daarvóór. Als ervaren tennisbaanbouwer zijn we namelijk als geen ander in staat om actief met u mee te denken. Het aanleggen van nieuwe tennisbanen brengt immers allerlei praktische vragen met zich mee. Een zorgvuldige voorbereiding is het halve werk en voorkomt bovendien dat u keuzes maakt waar u achteraf spijt van krijgt. Daarom gebruiken we onze expertise graag om al vanaf het begin met u mee te denken.

Aandachtspunten bij het aanleggen van tennisbanen

Welke baansoort(en) wilt u bijvoorbeeld, en welke onderbouw past daar het best bij? Hoeveel banen zijn er nodig – niet alleen nu, maar ook met het oog op de toekomst? Hoe belangrijk is het dat de tennisbanen onder alle weersomstandigheden kunnen worden bespeeld? Op welke manier kunnen we ons sportpark gezellig inrichten? Hoe gaan we om met beheer en onderhoud en op welke manier kunnen we padelbanen mooi op het sportpark integreren? Stuk voor stuk belangrijke vragen om vooraf goed bij stil te staan bij het aanleggen van tennisbanen. Bij Antea Sport denken we graag met u mee over deze en andere relevante aandachtspunten.

Tennisbanen van topkwaliteit

Met een tennisbaan van Antea Sport bent u verzekerd van topkwaliteit, ongeacht voor welke baansoort u kiest. Alle tennisbanen die wij aanleggen, voldoen namelijk aan de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen van zowel de KNLTB als NOC*NSF. Om uw tennisbaan in topvorm te houden, kunnen wij ook zaken als onderhoud en renovatie voor u verzorgen. Zo heeft u alle expertise overzichtelijk onder één dak – wel zo prettig! Bovendien lopen wij voorop als het gaat om duurzaamheid. Wist u bijvoorbeeld dat we oude kunstgras tennisbanen volledig circulair recyclen, zodat deze een tweede leven krijgen?

Ook tennisbanen laten aanleggen?

Sinds onze oprichting in 1951 hebben we in heel Nederland vele honderden tennisbanen gerealiseerd. De meest recente voorbeelden van deze en andere sportvelden vindt u bij onze nieuwste projecten. Zijn uw tennisbanen aan vervanging toe? Of wilt u nieuwe banen laten aanleggen? Neem voor maatwerk advies contact op met de specialisten van Antea Sport. We staan graag voor u klaar!


Recent nieuws
Meer lezen

“Mensen blij maken, dat is onze passie”

Jaarlijks vertrouwen tientallen gemeenten en tennisclubs uit heel Nederland de aanleg of...

Gepubliceerd in Tennisbanen , Padelbanen , Nieuwbouw , Renovatie
Meer lezen

Sportvelden op sportpark Spieringhorn ondergaan grote metamorfose

Op sportpark Spieringhorn in Amsterdam heeft Antea Sport meerdere sportvelden vernieuwd. Drie...

Gepubliceerd in Nieuwbouw , Renovatie , Voetbalvelden , Hockeyvelden , Tennisbanen
Meer lezen

Tennis- en padelparken steeds mooier dankzij specialisten van Antea Sport

Met een ervaren team van betrokken en gedreven specialisten maakt Antea Sport...

Gepubliceerd in Tennisbanen , Padelbanen , Nieuwbouw