BHV Push Breda laat hockeyvelden 2 en 4 renoveren door Antea Sport

BHV Push Breda laat hockeyvelden 2 en 4 renoveren door Antea Sport

Met twee watervelden, één semi-waterveld, vier zandvelden en twee minivelden biedt BHV Push uit Breda voor elk wat wils. Twee van deze negen hockeyvelden zijn onlangs door Antea Sport opgeknapt tijdens een uitgebreide renovatie. Naast een gerenommeerd Edel ID waterveld beschikt BHV Push nu ook over een hypermodern zandveld 2.0. De oude kunstgrasmatten zijn afgevoerd naar GBN-AGR in Amsterdam, waar ze volledig worden gerecycled.

Edel ID waterveld

Het eerste hockeyveld dat door Antea Sport is gerenoveerd, is veld 2. Dit veld werd in het voorjaar van 2021 gerenoveerd naar waterkunstgras van het hoogwaardige type Edel ID. De specialisten van J&E Sports plaatsten het nieuwe kunstgras. Het tophockeyveld van Antea Sport en Edel Grass rust op een extra stabiele ET-layer, voor superieure speleigenschappen.

Lees meer over Edel ID

Zandveld 2.0

In navolging van het waterveld heeft Antea Sport afgelopen najaar ook veld 4 van BHV Push gerenoveerd. Hier werd het oude, conventionele zandveld omgebouwd naar het innovatieve zandveld 2.0. Deze innovatie van Antea Sport onderscheidt zich met een hogere vezelbezetting en specifiek infillzand. Hierdoor biedt het zandveld 2.0 een compleet andere en vooral veel snellere spelbeleving dan een traditioneel zandveld.

Lees meer over het zandveld 2.0

Soepele, vlotte en prettige samenwerking

BHV Push speelt inmiddels al enige tijd op de nieuwe hockeyvelden en kijkt terug op een fijne samenwerking met Antea Sport. “We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Antea Sport. Het contact met Tijs verliep soepel en vlot. Hij reageerde steeds vlot en duidelijk als we vragen hadden. Ook het contact met uitvoerder Johan en de mensen die met de velden aan het werk waren, was heel prettig. We hadden goed overleg en er werd ook goed meegedacht over de beste oplossingen, bijvoorbeeld over de drainage die moest worden vervangen. De eerste reacties op de nieuwe velden zijn zeer positief. Door de lockdown hebben we helaas nog niet volop kunnen spelen, maar we hopen dat dat vanaf dit voorjaar weer mag”, aldus Willem van Dijk namens de hockeyvereniging.

Hockey op ieder niveau

De nieuwe hockeyvelden leveren een belangrijke bijdrage aan de doelstelling van de in 1934 opgerichte hockeyvereniging om jong en oud gelegenheid te bieden om op ieder niveau hockey te spelen. Van tophockey en breedtehockey tot LG-hockey, G-hockey en E-hockey: BHV Push is op ieder niveau actief.

Hockeyveld Breda Push ()
Heeft u vragen? Tijs van Lierop Projectleider West
06-21187008