HC Mistral viert 40e verjaardag met nieuw waterveld

HC Mistral viert 40e verjaardag met nieuw waterveld

Groot feest in Rucphen: de plaatselijke hockeyclub Mistral vierde afgelopen jaar haar 40-jarig bestaan. Een prachtige gelegenheid voor een nieuw hockeyveld. En dat kwam er: Antea Sport bouwde het voormalige zandveld om tot een hoogwaardig waterveld.

Tot op de bodem ontmanteld

Voor de ombouw werd het oude hockeyveld tot op de bodem ontmanteld. Zowel het oude kunstgras als de lava-rubberlaag werd verwijderd. Het oude kunstgras wordt bij GBN-AGR in Amsterdam gerecycled om in de toekomst weer in de keten terug te keren. Ook de bestrating rondom het veld had z’n beste tijd gehad en werd daarom verwijderd.

Nieuwe sporttechnische laag en ET-Decke

Nadat de oude materialen waren verwijderd, realiseerde Antea Sport een nieuwe sporttechnische lavalaag en een 25 mm dikke ET-Decke. De specialisten van J&E Sports installeerden daarop vervolgens het nieuwe, onder hockeyers alom geliefde Edel ID-kunstgras.

Prachtig hockeyveld voor jarenlang spelplezier

Ook rondom het nieuwe waterveld in Rucphen werd het nodige vernieuwd. Antea Sport legde stelconplaten en installeerde de beregeningsinstallatie rondom het veld en de club verzorgde zelf nieuw hekwerk en kantplanken. Het resultaat is een prachtig hockeyveld, dat goed is voor jarenlang spelplezier. Antea Sport wenst de hockeyers van HC Mistral dan ook vele prachtige wedstrijden op hun nieuwe hockeyveld!

Heeft u vragen? Floor Groeneveldt Regiomanager West
06-20134510