KV Noordenveld breidt uit met tweede kunstgras korfbalveld

KV Noordenveld breidt uit met tweede kunstgras korfbalveld

Vorig jaar bouwde Antea Sport een nieuw kunstgras korfbalveld bij KV Noordenveld in Roden. Het veld blijkt vruchtbare grond: de korfbalsport in Drenthe groeit namelijk als kool. Reden genoeg voor de korfbalvereniging uit Roden om uit te breiden met een tweede korfbalveld.

Extra korfbalveld voor groeiende sport

Met het nieuwe korfbalveld aan de Borglaan kan KV Noordenveld de groeiende populariteit van de sport faciliteren. Sportwethouder Jeroen Westendorp van de gemeente Noordenveld en voorzitter Jacco Thijen van KV Noordenveld (foto) zijn dan ook erg blij met het tweede korfbalveld. De specialisten van J&E Sports hebben het nieuwe korfbalveld deze zomer vakkundig geïnstalleerd.

Enthousiast over samenwerking

Ook projectleider Erik de Rink is enthousiast over de samenwerking met de gemeente Noordenveld en de korfbalvereniging. “Al bij de aanleg van het eerste korfbalveld verliepen de contacten met de gemeente en de club buitengewoon prettig. Het enthousiasme van de club als opdrachtgever en de gemeente als financier was een extra stimulans om er nu opnieuw iets heel moois van te maken. Dat is gelukt: ook het tweede korfbalveld is warm onthaald."

Korfbalveld Roden KV Noordenveld ( tweede veld)
Heeft u vragen? Erik de Rink Projectleider Oost
06-51199612