Tophockeyclubs Den Haag kiezen opnieuw voor Antea Sport

Tophockeyclubs Den Haag kiezen opnieuw voor Antea Sport

Bij meerdere tophockeyclubs in Den Haag heeft Antea Sport het hoofdveld gerenoveerd. Zowel HC Klein Zwitserland als HDM hockeyt sinds kort op een kersvers hockeyveld. De vorige toplaag van het veld bij HCKZ werd verplaatst naar het complex van HDS, waar het hockeyveld wordt hergebruikt.

Renovatie hoofdveld HDM

Het hoofdveld van HDM heeft een grondige opknapbeurt ondergaan. Bij de renovatie kwam er niet alleen een nieuwe Edel H2O toplaag, maar is er ook een nieuwe hoofddrain aangelegd. Bovendien heeft Antea Sport de nodige voorbereiding getroffen voor de nieuwe beregening en de verlichting rondom het veld. Zo kan HDM met het vernieuwde hoofdveld weer vele jaren vooruit.

Renovatie hoofdveld HCKZ

Op een steenworp afstand van de hockeyvelden van HDM ligt de accommodatie van HC Klein Zwitserland. Ook daar heeft Antea Sport het hoofdveld van een nieuwe toplaag voorzien. HCKZ koos daarbij opnieuw voor de Edel ID, een hockeyveld waar de spelers van de hockeyclub al sinds jaar en dag heel enthousiast over zijn.

“Hele fijne partij om mee samen te werken”

Gijs Bregman is bij HCKZ een bekend gezicht voor jong en oud. Gehockeyd heeft hij nooit, maar nadat hij bijna 50 jaar geleden wat technische werkzaamheden voor de club verrichte, is hij altijd actief betrokken gebleven bij HCKZ. Omdat Antea Sport al jarenlang een vaste partner is van HCKZ, heeft Bregman al vele jaren nauw contact met de specialisten van Antea Sport. “Antea Sport is een hele fijne partij om mee samen te werken. Ze hebben veel kennis en denken goed mee. En als er een keer wat is, staan ze altijd klaar om het netjes op te lossen. We zijn heel tevreden over Antea Sport.”

Renovatie hockeyvelden HDS

De vorige toplaag van het hoofdveld van HCKZ heeft een mooie nieuwe bestemming gekregen: het veld is naar hockeyclub HDS - eveneens in Den Haag - gebracht. Daar hebben de specialisten van J&E Sports de toplaag op een nieuw aangebrachte ET-Decke geïnstalleerd. Tot slot verzorgde Antea Sport ook de verplaatsing van een ander zandveld op het complex van HDS.

Heeft u vragen? Bastiaan Buitehuis Projectleider West
+31 6 13774748