Zwolle sport op nieuw multifunctioneel sportveld Azaleapark

Zwolle sport op nieuw multifunctioneel sportveld Azaleapark

Het Azaleapark in de Zwolse wijk Assendorp heeft een ingrijpende metamorfose ondergaan. Antea Sport verzorgde de aanleg van een prachtig multifunctioneel sportveld in het klimaatadaptieve park, waar de inwoners van Zwolle diverse sporten kunnen beoefenen.

Ontmoeten, bewegen en natuur

Onze collega’s van Antea Group Realisatie hebben in de Zwolse wijk Assendorp een schitterende, groene (be)leefomgeving gecreëerd. Ontmoeten, bewegen en natuur staan dan ook centraal in het park, dat van oorsprong in de jaren ’80 is aangelegd. Een prominent onderdeel van het Azaleapark is een nieuw multifunctioneel sportveld, dat door de specialisten van J&E Sports is geïnstalleerd.

StoreFloor-waterbuffer

Het compleet vernieuwde Azaleapark heeft bovendien een klimaatadaptief karakter gekregen. Om hittestress en wateroverlast te voorkomen, ligt er onder het nieuwe multifunctionele sportveld een StoreFloor-waterbuffer die grote hoeveelheden regenwater opvangt.

Ontdek het nieuwe Azaleapark in Zwolle

Benieuwd wat het Azaleapark in Zwolle nog meer te bieden heeft? Lees meer over dit park op de speciale pagina over het Azaleapark.

Multifunctioneel sportveld - Zwolle - Azaleapark
Heeft u vragen? Floor Groeneveldt Regiomanager West
06-20134510